FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za četvrtak, 12. travnja

ZAGREB, 12. travnja 2007. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 12. travnja, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 12. travnja 2007. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 12. travnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Vladin Ured za suzbijanje zlouporabe opojnih droga održat će konferenciju za novinare na temu "Nove droge i nova saznanja o toksičnosti već poznatih droga" i "Vrste supstitucijske terapije - prednosti, dosezi i ograničenja" (Središnji državni ured za upravu, Centar za stručno osposobljavanje i usavršavanje službenika, Maksimirska 63, u 9,30 sati).

ZAGREB - Potpredsjednik Europske komisije i povjerenik EU-a za pravdu, slobodu i sigurnost Franco Frattini sastat će se s hrvatskim premijerom Ivom Sanaderom u Vladi RH u 9.40 sati.

ZAGREB - Vlada Republike Hrvatske održat će redovitu sjednicu na kojoj će sudjelovati i Franco Frattini, potpredsjednik Europske komisije i povjerenik za pravdu, slobodu i sigurnost. Vlada će na sjednici razmotriti informaciju o provedbi reforme pravosuđa i programa borbe protiv korupcije, kao i nekoliko zakonskih prijedloga iz područja pravosuđa - prijedlog novog zakona o prekršajima, te izmjene i dopune Zakona o područjima i sjedištima prekršajnih sudova i Zakona o područjima i sjedištima sudova. Vlada bi, prema najavama, trebala utvrditi i konačni prijedlog zakona o volonterstvu, te utvrditi uredbu o kriterijima za dodjeljivanje državnih nagrada za vrhunska športska postignuća (Vlada, Trg sv. Marka 2, u 10 sati).

ZAGREB - Hrvatska udruga sindikata (HUS) održat će konferenciju za novinare na kojoj će biti riječi o privatizaciji "Croatia osiguranja" (prostorije HUS-a, soba 210/II, Trg kralja Petra Krešimira 4, u 11 sati).

ZAGREB - Premijer Ivo Sanader otvorit će 4. hrvatski Dan karijera, sajam na kojem se susreću poslodavci s najboljim studentima i profesionalcima na početku karijere. Govorit će još Tanja Prekodravac, voditeljica projekta Dan karijera i Nenad Bakić, direktor Grupe Selectio (Boćarski dom, Prisavlje 2, u 12 sati).

ZAGREB - Prezentacija "Postignuća i ciljevi hrvatskog pravosuđa i unutarnjih poslova u tijeku pristupanja EU" koja će početi u 15.00 sati u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija, Trg N. Š. Zrinskog 7-8. Na prezentaciji će govoriti ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović, potpredsjednik Europske komisije i povjerenik EU-a za pravdu, slobodu i sigurnost Franco Frattini i hrvatski premijer Ivo Sanader.

ZAGREB - Predsjednik Republike Stjepan Mesić primit će potpredsjednika Europske komisije i povjerenika EU-a za pravdu, slobodu i sigurnost Franca Frattinija (Ured predsjednika, Pantovčak 242, u 18.30).

ZAGREB - Utakmica 2. kola skupine II Svjetskog prvenstva u hokeju na ledu između Hrvatske i Srbije (Dom sportova, 20.30 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Damir Senčar

poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙