FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za srijedu, 11. travnja

ZAGREB, 10. travnja 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za srijedu, 11. travnja.
ZAGREB, 10. travnja 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za srijedu, 11. travnja.

ZAGREB - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor potpisat će Ugovore o korištenju novčanih potpora za samozapošljavanje sa 30 korisnika Mjere III Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja nezaposlenih hrvatskih branitelja i djece poginulih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja (Hotel "International", Miramarska 24 u 11 sati)

ZAGREB - Ministar zdravstva i socijalne skrbi Neven Ljubičić i pročelnik Hrvatske gorske službe spašavanja Vinko Prizmić potpisat će Ugovor o provedbi programa djela aktivnosti zaštite života i zdravlja ljudi, sprječavanja nesreća, te zbrinjavanja zaposlenika i unesrećenih na drugim nepristupačnim prostorima izvan gradova i javnih prometnica i pri elementarnim nepogodama. Ugovor se odnosi na pomoć na područjima kamo djelatnici Hitne pomoći i druge javne službe ne mogu djelovati,a koju je Hrvatska gorska služba spašavanja obvezna pružiti za potrebe Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi u 2007. godini. (Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi, Ksaver 200 a u 11 sati)

SPLIT - Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Dragan Primorac predstavit će listu za izgradnju i dogradnju školskih objekata (osnovnih i srednjih škola) potrebnih za ukidanje treće smjene u školama u Republici Hrvatskoj te detalje vezane uz Splitsko-dalmatinsku županiju (Obala kneza Branimira 17 u 11 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare predsjednice HNS-a Vesne Pusić o summitu Vijeća ELDR-a (Europska liberalno-demokratska i reformska stranka) te međunarodna Konferencija "EU i Jugoistočna - iskustva" koji se pod domaćinstvo HNS-a održavaju 13. i 14. travnja u Zagrebu (HNS, Kneza Mislava 8 u 11 sati)

ZAGREB - Izvanredna sjednica Senata Sveučilišta kako bi se donijela Odluka o upisnim kvotama i školarinama za upis studenata u prvu godinu studija akademske godine 2007./2008. na zagrebačkom Sveučilištu (Rektorat, Trg maršala Tita 14, mala vijećnica u 9 sati), a potom će se održati konferencija za novinare (Rektorat, velika vijećnica u 12 sati)

ZAGREB - U godini obilježavanja 400. obljetnice postojanja i rada, Nacionalna i sveučilišna knjižnica započinje s ostvarenjem velikog i važnog projekta "Knjižnica otvorenih vrata - 24 sata". Knjižnica će biti otvorena za korisnike tijekom radnog tjedna od ponedjeljka do petka od 0 do 24 sata. Subotom će raditi do 15 sati, a nedjeljom kao i do sada biti zatvorena. Početak rada "Knjižnice otvorenih vrata - 24 sata" obilježit će se prigodnim programom (Nacionalna i sveučilišna knjižnica, Ulica Hrvatske bratske zajednice 4 u 21 sat)

RIJEKA - Konferencija za novinare u povodu premijernih izvedbi opere Tosca (Zajednica Talijana Rijeke, Uljarska 1 u 12 sati)

ZAGREB - U Ministarstvu kulture govorit će se o prijedlogu Zakona o elektroničkim medijima, a državni tajnik Jadran Antolović dat će tumačenje Zakona (Ministarstvo kulture, Runjaninova 2 u 11 sati)

DUBROVNIK - Konferencija za medije u povodu potpisivanja Ugovora o suradnji na izradi svečanog zastora kazališta Marina Držića. Potpisivanju će prisustvovati gradonačelnica Dubravka Šuica, predsjednik Uprave Zagrebačke banke Franjo Luković, slikar Matko Trebotić i ravnatelj Kazališta Marina Držića Petar Mišo Mihočević (Kazalište Marina Držića u 11,30 sati)

Dežurni urednici:

prijepodne: Vesna Krbot Nejašmić

poslijepodne : Jasna Nahtigal Lazarić

navečer: Milka Ćurković

telefon: 01/ 4808 660

telefaks: 01/4808 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙