FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 04. travnja

ZAGREB, 4. travnja 2007. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 4. travnja, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 4. travnja 2007. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 4. travnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA) i Zagrebačka burza predstavit će Kodeks korporativnog upravljanja (9,15 sati, Muzej Mimara, Rooseveltov trg 5).

ZAGREB - Bugarski premijer Sergej Stanišev, koji boravi u službenom posjetu Hrvatskoj, sastat će se sa svojim domaćinom, predsjednikom Vlade RH Ivom Sanaderom u 9.30 sati.

ZAGREB - Prijedlog strategije za izradu i razvoj nacionalnog kurikuluma koja odgovara na pitanja što, zašto i kako mijenjati da obrazovni sustav bude kvalitetniji i suvremeniji, bit će predstavljen u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa Ministartsvo znanosti, obrazovanja i športa, Trg hrvatskih velikana 6, u 11 sati).

ZAGREB - U povodu posjeta predsjednika Uprave koncerna Njemačkih željeznica Hartmuta Mahdorna Hrvatskim željeznicama (HŽ), u HŽ-u će se održati konferencija za novinare (11.30 sati, HŽ - Mihanovićeva 12).

ZAGREB - Hrvatsko-bugarski gospodarski forum, kojem će se obratiti Sanader i Stanišev, počet će u 12.30 sati u HGK-u, Rooseveltov trg 2.

ZAGREB - Čelnike francuske tvrtke Lactalis, koja je kupila zagrebački Dukat, primit će u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva ministar Petar Čobanković (početak sastanka u 15 sati, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78 ).

ZAGREB - Predstavljanje knjige nedavno preminulog akademika Ivana Supeka 'Tragom duha kroz divljinu' (u 19 sati, u Hrvatskom novinarskom društvu).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Damir Senčar

poslijepodne - Hrvoje Krstičević

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙