FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Euroliga - pobjede Tau Ceramice, Panathinaikosa, CSKA i Unicaja

PARIZ/ZAGREB, 3. travnja 2007. (Hina) - U prvim susretima četvrtfinala košarkaške Eurolige pobjede su upisali Tau Ceramica, Panathinaikos, CSKA Moskva i Unicaja.
PARIZ/ZAGREB, 3. travnja 2007. (Hina) - U prvim susretima četvrtfinala košarkaške Eurolige pobjede su upisali Tau Ceramica, Panathinaikos, CSKA Moskva i Unicaja.

Tau Ceramica je deklasirala grčki Olympiacos pobijedivši 84:59. Prvi strijelac španjolske momčadi bio je Igor Rakočević sa 24 koša, Mirza Teletović je dodao 10 koševa, dok je hrvatski reprezentativac Zoran Planinić za 23 minute upisao 8 koševa i 4 asistencije. U grčkim redovima najbolji je bio Henry Domercant sa 13 koševa. Andrija Žižić je odigrao 22 minute i postigao 8 koševa, uz 8 skokova.

U španjolskom obračunu Unicaja je u Malagi slavila protiv Barcelone 91:75. Marcus Faison je bio prvi strijelac u pobjedničkim redovima sa 17 koševa, dok je Barcu predvodio Juan Navarro (15). Roko Leni Ukić je za 20 minuta postigao 10 koševa za goste, dok Mario Kasun nije igrao.

CSKA je u Moskvi pobijedio Maccabi Tel Aviv Nevena Spahije 80:58. Pitanje pobjednika bilo je riješeno već nakon prve dvije četvrtine nakon kojih su domaćini imali 18 koševa viška (40:22). Do kraja dvoboja CSKA je samo povećao prednost. Najefikasniji igrači u pobjedničkim redovima bili su Trajan Langdon (16), David Andersen (14) i John Robert Holden (12). Prvi strijelac Maccabia i jedini igrač sa dvoznamenkastim brojem koševa bio je hrvatski reprezentativac Nikola Vujčić sa 10 koševa i 9 skokova.

Identičnim rezultatom (80:58) Panathinaikos je u Ateni pobijedio moskovski Dynamo. Najbolji igrači u domaćim redovima bili su sani Bečirović (17) i Ramunas Šiškauskas (16), dok je goste predvodio Obinna Ekezie (15).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙