FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Utahu naslov na Northwestu

TORONTO, 29. ožujka 2007. (Hina) - Košarkaši Toronto Raptorsa u izravnom su dvoboju za poziciju broj tri Istočne konferencije u doigravanju na svom terenu svladali aktualne prvake Miami Heat sa 96-83.
TORONTO, 29. ožujka 2007. (Hina) - Košarkaši Toronto Raptorsa u izravnom su dvoboju za poziciju broj tri Istočne konferencije u doigravanju na svom terenu svladali aktualne prvake Miami Heat sa 96-83.

Raptorse je do pobjede vodio bivši igrač Maccabija iz Tel Aviva Anthony Parker sa 20 koševa, a veliku pomoć imao je u Chrisu Boshu (18, 13 skokova). U sastavu Heata, koji i dalje igra bez MVP-a lanjskog finala Dwyanea Wadea, najefikasniji je bio Shaquille O'Neal (17).

Utah Jazz osigurao je naslov prvaka skupine Northwest 108-102 pobjedom protiv Minnesota Timberwolvesa, a pomogao im je i kiks Denver Nuggetsa koji su izgubili doma od Seattle SuperSonicsa 97-100. Kako bi njihov trener Jerry Sloan 65. rođendan proslavio s novim divizijskim naslovom pobrinuli su se Carlos Boozer (25, 11 skokova), Mehmet Okur (23, 12 skokova) i Deron Williams (22, 14 asistencija), dok je Minnesotu predvodio Kevin Garnett (25). Gordan Giriček ostao je čitavu utakmicu na klupi Jazza. S odličnim igrama u dresu Seattlea nastavio je Rashard Lewis koji je u novu pobjedu svoje momčadi ugradio 33 koša i 10 skokova. Kod Denvera najefikasniji je bio Carmelo Anthony (28).

Dallas Mavericksi ostvarili su 60. pobjedu čime su izjenačili klupski rekord svladavši Milwaukee Buckse sa 105-103. Jason Terry (27) bio je najefikasniji kod Mavsa koji su drugo poluvrijeme igrali bez Dirka Nowitzkog koji je ozlijedio gležanj, ali još se ne zna radi li se o ozbiljnijoj ozljedi. Buckse, kod kojih je Damir Markota čitav dvoboj odsjedio na klupi, je predvodio Michael Redd (34), ali je promašio ulaz za produžetak u posljednjem napadu svoje momčadi.

U izravnom dvoboju za doigravanje New Jersey Netsi uvjerljivo su nadigrali Indiana Pacerse sa 118-94. Dvoboj je bio ranije odlučen o čemu najbolje svjedoči podatak da su najbolji strijelci obje momčadi bili igrači s klupe, kod Netsa Josh Boone (22), a kod Pacersa Shawne Williams (19).

New York Knicksi također se bore za doigravanje, te su na svom terenu bili bolji od Cleveland Cavaliersa sa 97-93. Eddy Curry (25) najbolji kod Kicksa, a LeBron James (24) kod Cavsa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙