FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 24. ožujka

ZAGREB, 24. ožujka 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za subotu, 24. ožujka:
ZAGREB, 24. ožujka 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za subotu, 24. ožujka:

Zvjezdicom (*) je označen novi događaj za koji je poziv stigao nakon emitiranja prve najave događaja - Hrvatska - za subotu, 24. ožujka

SPLIT - Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac nazočit će predstavljanju programa za rješavanje matematičkih problema na računalima koja koriste Microsoft Windows XP - Math Journal. Program omogućuje da se matematički simboli upisuju izravno na računalo olovkom, Tablet PC, pri čemu program prepoznaje simbole i tip problema te ih po naredbi rješava. Nakon predstavljanja programa pomoćnik ministra za informacijsko društvo Dragan Schwarz i direktor marketinga XThink Dražen Vidović potpisat će ugovor o donaciji programa Math Journal (Osnovna škola Marjan, Gajeva 1, 11 sati)

(*)VUKOVAR - Na javnoj tribini o uzgoju uljane repice za proizvodnju biodizela i uzgoju kukuruza za proizvodnju bioetanola, koja će se održati u Vukovaru, sudjelovat će i ministar popljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Petar Čobanković (hotel Dunav, 13 sati)

OSIJEK - Osječka podružnica Hrvatske narodne stranke - Liberalnih demokrata organizira predstavljanje HNS-ovog projekta "Novi hrvatski suverenitet". Na predstavljanju će biti predsjednica stranke Vesna Pusić (Dječje kazalište "Branka Mihaljevića", Trg Bana Jelačića 19, 11 sati)

SPLIT - Konferencija za novinare HSLS-a na kojoj će biti riječi o prijeizbornim i postizbornim koalicijama, te najaktualnijim političkim temama. Novinarima će se obratiti predsjednica HSLS-a Đurda Adlešić i zamjenik predsjednice Zlatko Kramarić (Obala hrvatskog narodnog preporoda 10, 12 sati)

ZAGREB - Redovna godišnja skupština P.E.N.-a na kojoj će se sudionici osvrnuti na aktivnosti tijekom prošle godine, prisjetiti se preminulih članova te raspravljati i glasovati o programu rada za ovu godinu (Basaričekova 24, 11 sati)

Dežurni urednici na Desku OSV Hrvatska:

ujutro - Srebrenka Parlov

popodne - Jasna Nahtigal Lazarić

navečer - Milka Ćurković

telefon - 01/48 08 600

telefaks - 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙