FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za ponedjeljak, 19. ožujka

ZAGREB, 19. ožujka 2007. (Hina) - Najavljujemo važnije vanjskopolitičke događaje ponedjeljak, 19. ožujka.
ZAGREB, 19. ožujka 2007. (Hina) - Najavljujemo važnije vanjskopolitičke događaje ponedjeljak, 19. ožujka.

ZAGREB - Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović primit će indonezijskog ministra vanjskih poslova Noera Hassana Wirajudu koji će doputovati u službeni posjet Hrvatskoj. Nakon susreta ministri će dati izjave za novinare u 10.00 sati u MVPEI-u, Trg N. Š. Zrinskog 7-8. Indonezijskog ministra vanjskih poslova primit će i predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić (11.30, Ured Predsjednika, Pantovčak 241).

ZAGREB - Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, u suradnji s Međunarodnom organizacijom za migracije (IOM), a uz potporu norveške vlade, organizira prvi seminar u okviru Projekta "Prevencija i izgradnja kapaciteta za diplomatsko i konzularno osoblje MVPEI-a RH na području trgovanja ljudima". Seminar, koji se održava od 19. do 23. ožujka, počinje u ponedjeljak u 11.00 sati u hotelu Palace, Trg J.J. Strossmayera 10 (dvorana Ban Jelačić), uz sudjelovanje ministrice vanjskih poslova i europskih integracija Kolinde Grabar-Kitarović i norveške veleposlanice u RH Elisabeth Walaas. Konferencija za novinare predviđena je za 11.15 sati.

BRUXELLES - Hrvatska ministrica pravosuđa Ana Lovrin boravit će u posjetu Bruxellesu u ponedjeljak i utorak. Ministrica će se sastati u ponedjeljak s povjerenikom EU-a za proširenje Ollijem Rehnom.

PEKING - Očekuje se nastavak šestostranih pregovora o sjevernokorejskom nuklearnom programu.

BERLIN - Afganistanski predsjednik Hamid Karzai u posjetu Njemačkoj.

RIM - Talijanski premijer Romano Prodi sastat će se s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

FRANKFURT - Najveći putnički zrakoplov na svijetu Airbus A-380 iz Frankfurta kreće na prvi pokusni let s putnicima. Odredište je New York.

Dežurni urednici:

Noć: Alen Kozina

Prijepodne: Srđan Baković

Poslijepodne: Sonja Djerasimović

Navečr: Duška Gerić Koren

Telefon: 385 1 4808 645

Telefax: 385 1 4808 822

E-mail: vpdesk@hina.hr

(Hina) xbcav ydj

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙