FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 17. ožujka

ZAGREB, 17. ožujka 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za subotu, 17. ožujka.
ZAGREB, 17. ožujka 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za subotu, 17. ožujka.

ZADARSKA ŽUPANIJA - Predsjednik hrvatske Vlade Ivo Sanader posjetit će Zadarsku županiju. Obići će gospodarsku zonu u Stankovcima (u 15 sati); u Benkovcu tvrtku TGC - Aluminijski lijev (Benkovci u 16,30 sati). Kod Spomenika poginulim braniteljima u Benkovcu (Trg Franje Tuđmana, u 17 sati) položit će vijenac i nakon toga prisustvovati svečanosti prigodom polaganja kamena temeljca za dječji vrtić "Bubamara" (Velebitska ulica) gdje će se obratiti nazočnima.

PAKRAC - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor nazočit će kao izaslanica predsjednika Vlade Sanadera, u povodu Dana Grada Pakraca, svečanoj sjednici Gradskog vijeća Pakraca (Gradska vijećnica, Ulica hrvatskih velikana, 11 sati).

ZLATAR BISTRICA - Konferencija za novinare nakon sjednice Glavnog odbora HSS-a (Dom kulture, Zagorska 1 u 14 sati)

PULA - Porinuće broda za prijevoz sedam tisuća automobila i kamiona "Hoegh Bangkok" nosivosti 16.700 tona za norveškog naručitelja P.D. Gram & com. iz Osla. To porinuće prvo je od šest planiranih ove godine u "Uljaniku". Ugovor o gradnji tog broda potpisan je u studenome 2003., a kobilica je položena u listopadu prošle godine. Nakon porinuća na navoz bit će položena kobilica za brod "Grande Colonia" za Grimaldi grupu (brodogradilište "Uljanik", u 8 sati )

OSIJEK- U Hrvatskom narodnom kazalištu premijera humorne drama ""Sjećanje vode", autorice Shelagh Stephenson, u režiji Ivice Šimića. Riječ je o suvremenoj tematici koju je za kazalište autorica napisala 1995.e, kada se i događa radnja koju će na daskama osječkog HNK-a uprizoriti glumci Nela Kocsiz, Mira Perić-Kraljik, Tatjana Bertok-Zupković, Sandra Lončarić Tankosić, Velimir Čokljat i Davor Panić. Scenografkinja je Tanja Lacko, kostimografkinja Mirjana Zagorec a skladatelj Igor Karlić. Tri sestre se nakon dugo vremena nalaze zajedno na pogrebu majke, te kroz sjećanje aktualiziraju problematiku svoga odrastanja i života (Hrvatsko narodno kazalište Osijek, 20 sati).

Dežurni urednici na Desku OSV Hrvatska:

ujutro - Jasna Nahtigal - Lazarić

popodne - Milka Ćurković

navečer - Neven Leskovar

telefon - 01/48 08 600

telefaks - 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙