FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 16. ožujka

ZAGREB, 16. ožujka 2007. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 16. ožujka, koje ćemo popratiti fotografijama
ZAGREB, 16. ožujka 2007. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 16. ožujka, koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Konferencija "Solidarnost i zajedništvo s crkvom i ljudima u Bosni i Hercegovini - umreženosti za nove vizije" , s ciljem davanja slike o trenutnim događanjima u BiH s populacijskog, geopolitičkog, socijalnog i vjerskog stajališta, održat će se u zagrebačkom hotelu Sheraton. Organizatori su Hrvatski Caritas i Caritas Bosne i Hercegovine, a sudjelovati će predsjednik hrvatske Vlade Ivo Sanader, nadbiskup zagrebački kardinal Josip Bozanić, nadbiskup vrhbosanski (sarajevski) Vinko Puljić, biskupi iz Hrvatske i BiH, te dužnosnici iz obje države (početak u 9 sati).

ZAGREB - Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar Kitarović i ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Branko Vukelić održat će brifing za novinare, u povodu SEECP foruma o energetskoj sigurnosti, potencijalima i investicijama u jugoistočnoj Europi. Taj forum, pod nazivom 'Jugoistočna Europa - energetski most između Rusije, Mediterana, kaspijske i bliskoistočne regije i Europske unije', održat će se 3. travnja u Zagrebu, u sklopu hrvatskog predsjedanja procesom suradnje u Jugoistočnoj Europi (SEECP) (9.30 sati, Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, Trg Nikole Šubića Zrinskog 7-8).

ZAGREB - Vlada će na svojoj redovitoj sjednici raspraviti, među ostalim, prijedlog plana za poticanje zapošljavanja u 2007., prijedlog izmjena i dopuna Zakona o društveno poticajnoj stanogradnji, godišnje izviješće o spremnosti Obrambenog sustava, prijedlog zakona o pravobranitelju za osobe s invaliditetom (Trg Svetog Marka 2, u 11 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu održavanja 13. ministarske konferencija država članica Srednjeeuropskog programa sveučilišne razmjene profesora i studenata (CEEPUS), na kojoj će govoriti ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac, glavna tajnica CEEPUS-a Elizabeth Sorantin i Ekatarina Vitkova, zamjenica ministra obrazovanja Bugarske, koja će predsjedati CEEPUS-om u idućem razdoblju (Hotel Regent Esplanade, u 11 sati).

ZAGREB - Predstavljanje hrvatskih prijevoda djela nekolicina frankofonskih autora u sklopu Dana frankofonije u Hrvatskoj . Knjige će predstaviti Ingrid Šafranek, Marija Paprašarovski i Sanja Šoštarić (Medijateka, Preradovićeva 5, u 18 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Damir Senčar

poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙