FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Dubrovački most otvoren za sav promet

ZAGREB, 11. ožujka 2007. (Hina) - Dubrovački most otvoren je od 13,00 sati za sav promet, bez ograničenja, izvijestio je HAK.
ZAGREB, 11. ožujka 2007. (Hina) - Dubrovački most otvoren je od 13,00 sati za sav promet, bez ograničenja, izvijestio je HAK.

Krčki je most otvoren i za drugu skupinu vozila, što znači da ostaje zatvoren samo za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicma i motocikle.

Zbog orkanske bure u potpunosti je obustavljen promet dionicom autoceste A 1 od čvora Posedarje do čvora Sveti Rok i dionicom D54 Jasenice-Zaton Obrovački. Iz središnje Hrvatske u smjeru Dalmacije obilazno se vozi: čvor Sveti Rok -Gračac-Obrovac-Kruševo-Pridraga-Posedarje, u smjeru Zadra, a prema Splitu od Gračaca za Knin.

Paškim mostom te dionicom Jadranske magistrale od Novog Vinodolskog do Sv. Marije Magdalene i dalje smiju prometovati samo osobna vozila.

Zbog olujnih udara bure dionicom autoceste A 6 Rijeka-Zagreb od čvora Kikovica do čvora Delnice te dionicom Jadranske magistrale, od Bakra do Novog Vinodolskog, ne smiju prometovati vozila iznad 3.5 tone, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom, motocikli, autobusi na kat te vozila s kamp prikolicama (vozila I. i II. skupine).

Mokrih ili vlažnih kolnika ima u Slavoniji, Lici i Gorskom kotaru.

Na većini cesta promet je umjerene gustoće.

Počeo je jačati putnički promet na ulasku u RH preko prijelaza u Posavini - Županja, Slavonski Šamac i Stara Gradiška, a na Maclju na izlasku.

Zbog nepovoljnih vremenskih prilika do daljnjega su u prekidu trajektne linije za otok Pag (Prizna-Žigljen), otok Rab (Jablanac-Mišnjak) i otok Cres (Brestova-Porozina). Otkazan je polazak trajekta na relaciji Split-Rogač u 11.15 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙