FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za srijedu, 7. ožujka

ZAGREB, 6. ožujka 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za srijedu, 7. ožujka:
ZAGREB, 6. ožujka 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za srijedu, 7. ožujka:

SPLIT - Predsjednik Republike Stjepan Mesić posjetit će Splitsku banku, koja je od prošle godine u vlasništvu grupe Societe Generale, u zgradi Uprave banke u Splitu (Ruđera Boškovića 16, u 12 sati). Sastanku s predsjednikom Uprave Banke Pierreom Boursotom i članovima Uprave prisustvovat će veleposlanik Republike Francuske Francois Saint-Paul i splitsko-dalmatinski župan Ante Sanader.

SV. IVAN ZELINA - Konferencija za novinare Carinske uprave Ministarstva financija i Ravnateljstva policije MUP-a na kojoj će biti riječi o rezultatima zajedničkih aktivnosti na oduzimanju i uništavanju krivotvorene robe, kao što je bio, primjerice, slučaj s 11 kontejnera s krivotvorenom robom iz Kine. Ta roba, namijenjena tržištu Srbije i BiH, bila je zaustavljena u riječkoj luci. Nakon konferencije predviđen je posjet pogonu u kojem se uništava krivotvorena roba (prostorije Policijske postaje sv. Ivan Zelina, u 13 sati)

ZAGREB - Tematska sjednica saborskog Odbora za ravnopravnost spolova, Vladinog ureda za ravnopravnost spolova i udruge B.a.b.e na temu "Položaj žena na tržištu rada", u povodu obilježavanja Međunarodnog dana žena 8. ožujka (Hrvatski sabor, Markov trg 6, dvorana Josipa Jelačića, u 13 sati)

ZAGREB - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor otvorit će okrugli stol "Sustavno financiranje organizacija civilnog društva koje pružaju izravnu zaštitu žrtvama nasilja u obitelji" (hotel "International", Miramarska 24, u 11 sati)

RIJEKA - Potpisivanje sporazuma o suradnji HSS-a, HSLS-a i PGS-a (Regionale) koji će potpisati predsjednici stranaka Josip Friščić, Đurđa Adlešić i Nikola Ivaniš (prostorije PGS-a, Ciottina 19, u 13 sati)

ZAGREB - Sjednica Gradskog poglavarstva Grada Zagreba (Trg Stjepana Radića 1, dvorana 372, u 11 sati)

ZAGREB - Predaja godišnjih nagrada "Maja Miles" za rodno osviješteno i angažirano novinarstvo u povodu Međunarodnog dana žena novinarki Jutarnjeg lista Orlandi Obad i novinarki Novog lista Ireni Frlan (Novinarski dom, Perkovčeva 2, u 12 sati)

ZAGREB - Ministarstvo kulture, u okviru programa "Vrijeme za kulturu", najavljuje 17. Marulićeve dane, a o službenom i popratnom programu tog festivala te sastavu prosudbene komisije govorit će pomoćnik ministra kulture Srećko Šestan, izbornica Marulićevih dana Željka Turčinović te ravnatelj festivala i intendant splitskog HNK Milan Štrljić (Ministarstvo kulture, Runjaninova 2, u 11 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu imenovanja Tihomila Maštrovića novim glavnim ravnateljem Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu (NSK, u 12 sati)

ZAGREB - Predstavljanje knjiga i časopisa Dubrovnik objavljenih 2006. u izdanju Matice hrvatske - Ogranka Dubrovnik na kojem će sudjelovati Ivana Burđelez, Anica Kisić, Tonko Maroević, Luko Paljetak i drugi (palača Matice hrvatske, Strossmayerov trg 4, u 18 sati)

ZAGREB - Predstavljanje knjige pjesama Ante Stamaća "Vrijeme, vrijeme" (Društvo hrvatskih književnika, Jelačićev trg 7/I, u 12 sati)

ZAGREB - Otvaranje izložbe "Moderne izraelske arhitekture" (HAZU, Ulica Ivana Gorana Kovačića 37, u 19 sati)

Dežurni urednici na Desku OSV Hrvatska:

ujutro - Jasna Nahtigal Lazarić

popodne - Vesna Krbot

navečer - Neven Leskovar

telefon - 01/48 08 600

telefaks - 01/48 08 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙