FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 5. ožujka 2007. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 5. ožujka 2007. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

LOS ANGELES - Žena iz Garden Grovea kod Los Angelesa koja je teška oko 180 kilograma izjavila je kako nije bila svjesna da je trudna sve do dva dana prije nego što je rodila zdravo dijete. April Branum (39) je 26. veljače dopremljena u hitnu pomoć zbog bolova u trbuhu, a liječnici su utvrdili da je ona pred porodom. Dva dana nakon toga carskim je rezom rođen zdrav i 3,4 kilograma težak dječak Walter Scott Edwards III. Branum živi sa svojim zaručnikom Scottom Edwardsom II. i kaže da su već prije nekoliko godina odustali od djece jer su mislili da ona ne može zatrudnjeti.

TOKIO - Pop zvijezda Michael Jackson stigao je u nedjelju u Japan gdje se susreo s brojnim obožavateljima kojima nije bio problem izdvojiti 3.500 dolara (19.250 kuna) kako bi proveli minutu u njegovom društvu, javio je BBC. Jackson će u četvrtak nazočiti pjevačkom natjecanju svojih obožavatelja, čiji će pobjednik za nagradu uživati u ručku s američkom zvijezdom s kojom će se i fotografirati. Ulaznica, koja garantira punu minutu u Jacksonovu društvu, košta 3.500 dolara. Nejasno je još hoće li 48-godišnji Jackson i sam zapjevati na tom događaju.

BUXTEHUDE - Nikotinski flasteri kod nekih osoba umjesto odvikavanja od pušenja mogu dovesti do alergija, piše u njemačkom časopisu Aktuelle Dermatologie. U tekstu se navodi kako imunološki sustav ljudi može različito reagirati na istu tvar ovisno o načinu na koji se unosi u organizam. Tako pušač koji "bez problema" unosi u tijelo nikotin udisanjem duhanskog dima može dobiti alergiju kada koža dođe u dodir s nikotinom u nikotinskom flasteru. Znanost već više od 100 godina zna za slučajeve alergije na nikotin, koji su se prvo javili u tvornicama cigareta, navodi njemački časopis.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙