FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za srijedu, 28. veljače

ZAGREB, 27. veljače 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za srijedu, 28. veljače.
ZAGREB, 27. veljače 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za srijedu, 28. veljače.

ZAGREB - Sjednica Vlade Republike Hrvatske (Vlada, Trg sv. Marka 2, u 13,30 sati).

ZAGREB - Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Ivo Sanader i vodstvo te stranke uručit će članske iskaznice za 300-ak novih članova stranke s područja grada Zagreba. Svečanost uručivanja održat će se u Muzeju Mimara u 18 sati (Rooseveltov trg 5).

ZAGREB - Konferencija za novinare HSLS-a na temu: "'Bogata' Hrvatska subvencionira seljake u 'siromašnoj' EU". O stanju u hrvatskoj poljoprivredi, kriterijima EU i poljoprivrednim kvotama te o aktualnim političkim temama govorit će predsjednica HSLS-a Đurđa Adlešić, potpredsjednik Ivan Čehok i predsjednik HSLS-ovog Odbora za poljoprivredu Miljenko Ernoić (prostorije HSLS-a, Zrinjevac 17/I, u 12 sati).

ZAGREB - U spomen na 111. obljetnicu smrti dr. Ante Starčevića, Oca Domovine i utemeljitelja Stranke prava, vijence će na njegov grob u zagrebačkim Šestinama, u 10,30 sati, položiti dužnosnici i članovi Hrvatske stranke prava (HSP), a u 11 sati članstvo Hrvatske čiste stranke prava (HČSP).

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatskog sindikata pošte na kojoj će predsjednica tog sindikata Jadranka Dumbović govoriti o trenutnim zbivanjima u Hrvatskoj pošti, te stavu Hrvatskog sindikata pošte vezano uz članstvo potpredsjednika Vlade u Nadzornom odboru Hrvatske pošte. Na konferenciji će gost biti predsjednik Udruge radničkih sindikata Hrvatske (URSH) i GLAS-a HR Boris Kunst (prostorije Udruge radničkih sindikata Hrvatske, Ulica kralja Držislava 4, u 10 sati).

ZAGREB - Predstavljanje projekta "Pravni i organizacijski aspekti integriranog sveučilišta". Projekt je financirala Nacionalna zaklada za znanost, visoko školstvo i tehnologijski razvoj Republike Hrvatske, nositelj projekta je zagrebački Pravni fakultet, a članovi projektnog tima su rektor zagrebačkog Sveučilišta, profesori i suradnici sa zagrebačkog Ekonomskog, Filozofskog i Građevinskog fakulteta, Ekonomskog instituta te sa sastavnica Sveučilišta u Rijeci i Splitu. (Rektorat Sveučilišta u Zagrebu, Trg maršala Tita 14, velika vijećnica, u 16 sati).

ZAGREB - Svečano otvaranje novog prostora Instituta za etnologiju i folkloristiku. Nazočnima na svečanom otvorenju obratit će se ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac. Institut za etnologiju i folkloristiku je od svog osnutka, 1848. bio u Zvonimirovoj ulici, a nove prostorije su u Šubićevoj ulici. Od malenog Instituta, sa samo pet zaposlenika, prerastao je u instituciju s 40 stalno zaposlenih djelatnika (Šubićeva 42, u 11 sati).

ZAGREB - U Ministarstvu kulture s novinarima će o knjigama i nakladništvu razgovarati pomoćnik ministra kulture u Upravi za knjigu i nakladništvo Čedomir Višnjić (Ministarstvo kulture, Runjaninova 2, u 11 sati).

ZAGREB - Hrvatsko novinarsko društvo (HND) i Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke (UBIUDR) organiziraju tribinu pod nazivom "Da se ne zaboravi - Sjećanje na poginule hrvatske novinare u Domovinskom ratu". Sudjelovat će, među ostalim, predsjednik HND-a Dragutin Lučić-Luce i predsjednik UBIUDR-a Mladen Pavković (Hrvatsko novinarsko društvo, Perkovčeva 2/I, u 11 sati).

ZAGREB - Otvorenje izložbe istaknutog hrvatskog kipara Matka Mijića (Galerija Forum, Teslina 16, u 20 sati).

Dežurni urednici na Desku OSV Hrvatska:

ujutro -Milka Ćurković

popodne - Dubravka Dadić

navečer - Srebrenka Parlov

telefon - 01/48 08 600

telefaks - 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙