FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 26. veljače

ZAGREB, 26. veljače 2007. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 26. veljače, koje ćemo popratiti fotografijama
ZAGREB, 26. veljače 2007. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 26. veljače, koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Regionalni okrugli stol o primjeni prava tržišnog natjecanja i prava intelektualnog vlasništva te o osiguranju učinkovite kontrole javnih nabava održat će se u organizaciji talijanskog Ministarstva pravosuđa i Pravosudne akademije hrvatskog Ministarstva pravosuđa. Taj dvodnevni skup je namijenjen sucima, državnim odvjetnicima, inspektorima i drugim pravnim stručnjacima i državnim službenicima iz Hrvatske, Albanije, BiH, Crne Gore, Makedonije i Srbije. (Novinarski dom, Perkovčeva, u 9 sati, početak otvoren za medije).

ZAGREB - Svečano otvaranje jubilarnog, 20. hrvatskog skupa kemičara i kemijskih inženjera, koji će biti posvećen nobelovcima Lavoslavu Ružički i Vladimiru Prelogu. Ujedno će se obilježiti 40. obljetnica održavanja toga bijenalnog skupa kemičara, koji organiziraju Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tenhologa i Hrvatsko kemijsko društvo. Pokrovitelji skupa su predsjednik Republike Stjepan Mesić, koji će nazočiti skupu, te Hrvatski sabor, čiji će se predsjednik Vladimir Šeks na otvorenju obratiti nazočnima. (Hotel Westin u 9,30 sati).

ZAGREB - Predsjednik Republike Stjepan Mesić posjetit će Fakultet elektrotehnike i računarstva (od 11 do 13 sati) gdje će ga dekan Vedran Mornar sa suradnicima upoznati s prostornim i kadrovskim problemima te nastavnim planovima po Bolonjskoj deklaraciji. Razgovoru će prisustvovati i predstavnici zagrebačkog Sveučilišta i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. (Unska 3, Galerija FER-a).

ZAGREB - Državni tajnik za politička pitanja u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija i koordinator hrvatskog predsjedanja Procesom suradnje u Jugoistočnoj Europi (SEECP), Hido Bišćević, održat će brifing za novinare povodom Sastanka ministara vanjskih poslova SEECP-a 1. i 2. ožujka u Zagrebu. Brifing će se održati u 12.30 sati u MVPEI-u, Trg N. Š. Zrinskog

7-8.

ZAGREB - Otvaranje trećeg po redu Međunarodnog festivala dokumentarnog filma ZagrebDox. Festival će otvoriti dugometražni dokumentarni film "Dobro jutro" doajena hrvatskog filma Ante Babaje (Kino SC u 19 sati).

OSIJEK - Konferencija za medije Županijskog suda u Osijeku povodom otvorenih istraga za kazneno djelo ratnih zločina protiv civilnog stanovništva počinjenog u svibnju 1995. u Dalju: za kazneno djelo zlouporabe opojnih droga iz nadležnosti USKOK-a, odnosno udruživanje više okrivljenika s područja istočne Slavonije radi prebacivanja i daljnje preprodaje droge iz Republike Srbije u Republiku Hrvatsku za sada ukupno 43,2 kg marihuane: te istrage za teško kazneno djelo protiv zdravlja ljudi na štetu pacijentice Odjela ginekologije KB Osijek Aleksandre Dalmatin (Županijski sud u 12,30 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Damir Senčar

poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙