FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 24. veljače

ZAGREB, 24. veljače 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za subotu , 24. veljače:
ZAGREB, 24. veljače 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za subotu , 24. veljače:

SPLIT - Treća Međunarodna manifestacija maslinara Mediterana u organizaciji Saveza maslinara i uljara Splitsko-dalmatinske županije i Ministarstva poljoprivrede održat će se u hotelu Marjan, pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Stjepana Mesića, koji će je i otvoriti (u 9,45 sati). Otvaranju će nazočiti i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Petar Čobanković. Izjava predsjednika Republike predviđena je u 11,30 sati. U ovoj manifestaciji sudjelovat će oko tisuću maslinara i uljara, a prethodilo joj je ocjenjivanje 1012 uzoraka maslinova ulja iz devet europskih i tri prekomorske zemlje.

DUBROVNIK - Završni dan ministarske konferencije o sigurnosti granica u jugoistočnoj Europi na kojem će se, među ostalim, održati okrugli stol o najnovijim događanjima u području standarda EU-a vezanih uz sigurnost granice (Hotel Palace u 12 sati)

SLAVONSKI BROD - Skup SDP-a "Gospodarstvo za bolji život", na kojem će govoriti zamjenica predsjednika stranke Željka Antunović, saborski zastupnik Ljubo Jurčić, koordinator rada u IV. izbornoj jedinici Zoran Milanović, koordinator rada u V. izbornoj jedinici Igor Dragovan i drugi (Kazališno -koncertna dvorana Ivane Brlić Mažuranić, Trg Stjepana Miletića 12 u 11 sati)

OMIŠ - HDZ će svečano obilježiti 17. obljetnicu osnutka, a na skupu će govoriti predsjednik HDZ-a Ivo Sanader i drugi stranački dužnosnici (Osnovna škola "Josipa Pupačića" u 16 sati). 17. obljetnicu HDZ će prije toga obilježiti u Makarskoj, a navečer u Kaštel Sućurcu.

ZAGREB - Konferencija za novinare zagrebačkog HSS-a o peticiji "I ja sam svjedok" u sklopu organiziranja potpisivanja peticije "Zagreb Sisku". Ta se peticija potpisuje u znak potpore Siščanima oboljelim od karcinoma, koji će tražiti obeštećenje od države zbog štetnih emisija sisačkih industrijskih postrojenja te otklanjanje uzroka štetnih utjecaja na zdravlje i život građana Siska (Cvjetni trg u 11,55 sati)

ZAGREB - Potpredsjednik Hrvatskog novinarskog društva Zdenko Duka i predstavnice GONG-a Suzana Jašić i Ariana Vela na konferenciji za novinare izrazit će protivljenje Prijedlogu zakona o tajnosti podataka koji je Sabor upravo raspravio u prvom čitanju, a kojim se, kako navode, legalizira zatvaranje državnih tijela i ostalih tijela javne vlasti pred građanima i javnošću (GONG-a, Trg bana Jelačića 15/IV u 12 sati)

ZAGREB - Udruga Nezavisni dragovoljci hrvatski i 14 republičkih udruga održat će konferenciju za novinare o "jednostranoj registraciji Republičke koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata" i inicijativi 15 republičkih udruga o okupljanju svih braniteljskih udruga na državnoj razini (Trg hrvatskih velikana 2 u 12 sati)

Dežurni urednici na Desku OSV Hrvatska:

ujutro - Srebrenka Parlov

popodne - Jasna Nahtigal Lazarić

navečer - Milka Ćurković

telefon - 01/48 08 600

telefaks - 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙