FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 19. veljače

ZAGREB, 18. veljače 2007. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 19. veljače, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 18. veljače 2007. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 19. veljače, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Konferencija za novinare uoči izložbe Đure Sedera "Lica Beskonačnoga" koja se otvara u utorak 20. veljače, te "VII. Pepelnice umjetnika - javne rasprave o temi Umjetnost između dopadljivosti i smisla života", koja će se održati u srijedu, 21. veljače (Galerija Klovićevi dvori u 10,30 sati).

ZAGREB - Županijski odbor Zagrebačke županije HDZ-a održat će konferenciju za novinare u povodu posljednjih događanja u Županijskoj skupštini Zagrebačke županije. Na konferenciji će predsjednik ŽO HDZ-a Zagrebačke županije Branimir Pasecky uz članove predsjedništva progovoriti o gorućim problemima zbog kojih ne funkcionira rad Županijske skupštine Zagrebačke županije (prostorije HDZ-a, Gundulićeva 21a, u 11 sati).

ZAGREB - Kršćanska sadašnjost predstavit će svoju novu knjigu "Biblija i Kur'an" Joachima Gnilke. O knjizi i aktualnim pitanjima odnosa kršćanstva i islama govorit će dr. Ivan Dugandžić, dr. Adalbert Rebić, dr. Osman Muftić i hafiz Aziz ef. Alili (Tribine grada Zagreba, Kaptol 27 u 19 sati).

ZAGREB - Hrvatska gospodarska komora (HGK) na svečanoj Skupštini, povodom 155. obljetnice, tradicionalno će dodijeliti priznanje "Zlatna kuna" najusješnijim hrvatskim tvrtkama, bankama, osiguravajućim društvima i pojedincima. Zlatna kuna se dodjeljuje za izvrsnost poslovanja, inovaciju i životno djelo. HGK će također dodjeliti znakove "Hrvatska kvaliteta" i "Izvorno hrvatsko" te potpore iz Zaklade "Izvorno hrvatsko" kojima se pomažu projekti razvoja kvalitetnih hrvatskih proizvoda (20,00 sati, Nacionalna i sveučilišna biblioteka, Hrvatske bratske zajednice bb).

RIJEKA - Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovat će u radu 10. susreta Nacionalnog foruma o pristupanju EU na temu "Istine i zablude o Europskoj uniji".

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne: Damir Senčar

poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

e-mail: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙