FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog orkanskog vjetra zatvorena A1 od Posedarja do Sv. Roka

ZAGREB, 13. veljače 2007. (Hina) - Od 10,10 sati , dionica autoceste A1, od Posedarja do tunela Sveti Rok, zbog orkanskog vjetra zatvorena je za sve skupine vozila, izvijestio je HAK.
ZAGREB, 13. veljače 2007. (Hina) - Od 10,10 sati , dionica autoceste A1, od Posedarja do tunela Sveti Rok, zbog orkanskog vjetra zatvorena je za sve skupine vozila, izvijestio je HAK.

Od 10 sati Krčki most otvoren je za sve skupine vozila.

Zbog orkanskog vjetra, dionicom ceste D54, Maslenica-Zaton Obrovački mogu prometovati samo osobna vozila.

Još je za sav promet zatvorena državna cesta D 23 na dijelu Senj-Žuta Lokva, zbog prevrnutog teretnog vozila. Uskoro se očekuje normalizacija prometa.

Na autocesti A6, Rijeka-Zagreb, ukinuti su zimski uvjeti. Kao i na svim cestama u Primorsko Goranskoj županiji.

Zbog ugažena snijega na kolnicima, zimski uvjeti vrijede na svim državnim cestama na području Korenice. Također se upozoraju vozači na snijeg koji pada na dijelu autoceste A1, od Otočca do tunela Sveti Rok.

Zbog jake bure, Paški most zatvoren je za I. skupinu vozila (motocikli,vozila s kampprikolicom i autobusi na kat), dok dionicom Jadranske magistrale, Bakar-Senj-Sveta Marija Magdalena mogu prometovati osobna vozila, autobusi i teretna vozila teža od 6 t, bez priključnog vozila.

Na jake udare vjetra upozoravaju se vozači na dionici autoceste A6, Kikovica- tunel Tuhobić.

U većem su dijelu unutrašnjosti kolnici mokri, a zbog debljine vodenog sloja vozačima HAK skreće pažnju da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cesti.

Zbog prelijevanja vode na ŽC 1042, staroj karlovačkoj, u mjestu Gornji Desinec promet je usporen. Na kolniku ima 5-10 cm vode pa vozače koji putuju iz Jastrebarskog prema Zagrebu HAK upozorava na oprez, ili preporuča korištenje autoceste Zagreb-Karlovac.

Na graničnim prijelazima promet je rjedak.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙