FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 31. siječnja

ZAGREB, 31. siječnja 2007. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 31. siječnja, koje ćemo popratiti fotografijama
ZAGREB, 31. siječnja 2007. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 31. siječnja, koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Nastavak 24. sjednice Hrvatskog sabora (Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6, Velika vijećnica, u 9,30 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Kluba zastupnika HSLS-a na kojoj će na temu "Tko dovodi u pitanje sigurnost države?" govoriti predsjednica HSLS-a Đurđa Adlešić te Zlatko Kramarić i Željko Sačić (Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6, dvorana "Ivana Kukuljevića", u 11 sati).

ZAGREB - Ministrica pravosuđa Ana Lovrin održat će konferenciju za novinare o stanju u zatvorskom sustavu. Na konferenciji će sudjelovati i pomoćnik ministrice u Upravi za zatvorski sustav Ivan Damjanović (Ministarstvo pravosuđa, Dežmanova 10, u 11,30 sati).

ZAGREB - Predsjednik Republike Stjepan Mesić posjetit će Opću bolnicu "Sveti Duh" (u 12 sati).

ZAGREB - Šef Delegacije Europske komisije u Republici Hrvatskoj Vincent Degert i Martina Dalić, državna tajnica Središnjeg državnog ureda za razvojnu strategiju i koordinaciju fondova Europske unije te Nacionalni koordinator programa pomoći, potpisat će u 14.00 sati, u zgradi Vlade RH, Sporazum o financiranju za nacionalni Phare program za 2006. godinu. Nakon potpisivanja sporazuma, predviđene su izjave za predstavnike medija i kratka prezentacija projekata koji će biti financirani iz nacionalne komponente programa Phare za proračunsku godinu 2006.

ZAGREB - Treći dan ATP turnira Zagreb Indoors (Dom sportova, od 13 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Hrvoje Krstičević

poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

e-mail: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙