FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 30. siječnja

ZAGREB, 29. siječnja 2007. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 30. siječnja, koje ćemo popratiti fotografijama
ZAGREB, 29. siječnja 2007. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 30. siječnja, koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Sjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa (Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6, dvorana "Janka Draškovića", u 10 sati).

ZAGREB - Sjednica Odbora za informiranje, informatizaciju i medije Hrvatskog sabora. Na dnevnom redu je, među ostalim, Izvješće o radu Vijeća za elektroničke medije u razdoblju od 1. listopada 2005. do 30. listopada 2006. (Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6, dvorana "Ante Starčevića", u 12 sati).

ZAGREB - Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti organizira komemorativni skup za tragično preminulog hrvatskog branitelja dragovoljca Dragutina Golika. (prostorije Ministarstva branitelja, Park Stara Trešnjevka 4, u 12,30 sati). Hrvatski branitelj Dragutin Golik (1953.), koji je bio teško ranjen pri pokušaju sprječavanja pljačke poslovnice Zagrebačke banke u zagrebačkoj četvrti Drvinju 7. listopada 2005., umro je u petak, 26. siječnja u Domu za stare i nemoćne osobe u Zagrebu.

ZAGREB - Vladin Ured za ravnopravnost spolova i Europski pokret Hrvatska svečano će predstaviti strategiju Europske unije za postizanje ravnopravnosti spolova pod nazivom "Putokazi ka ravnopravnosti žena i muškaraca 2006-2010.". Najavljeno je da će Putokaze predstaviti potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor, šef Delegacije Europske komisije u Republici Hrvatskoj Vincent Degert, predstojnica Ureda za ravnopravnost spolova Vlade RH Helena Štimac Radin, Suzana Kunac iz Grupe za ženska ljudska prava B.a.B.e. i Siniša Rodin, predstojnik Katedre za europsko javno pravo na zagrebačkom Pravnom fakultetu (Europski dom, dvorana Bruxelles, Jurišićeva 1/I, u 13,30 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Hrvoje Krstičević

poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

e-mail: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙