FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja Općeg servisa vijesti (OSV) - Hrvatska - od subote, 27. do ponedjeljka 29. siječnja

ZAGREB, 26. siječnja 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) - Hrvatska - od subote, 27. do ponedjeljka 29. siječnja.
ZAGREB, 26. siječnja 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) - Hrvatska - od subote, 27. do ponedjeljka 29. siječnja.

Subota, 27. siječnja

---------------------------

KOPRIVNICA - Koprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić ugostit će zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i surdnike i tom prigodom im prezentirati projekte javno-privatnog partnerstva u Koprivnici. U Koprivnici se, naime, trenutno gimnazija, prva u Hrvatskoj po tom modelu (Poglavarstvo, u 10.30 sati)

ZAGREB - Konferebcija za novinare u povodu premijerr opere "Krabuljni ples" Giuseppea Verdija pod ravnanjem Ive Lipanovića u režiji Plamena Kartaloffa (HNK, foyer, u 19,30 sati)

PIĆAN - U organizaciji udruge EKOP Istra održat će se prosvjed protiv izgradnje tvornice kamene vune "Rockwool" kojim stanovnici Labinštine, kako navode organizatori, žele poručiti javnosti da u svojoj blizini ne žele još jednog onečišćivača (glavni trg)

ZAGREB - Treći, zaključni, dan seminara "Holokuast" (Hotel Dubrovnik, Gajeva 1 u 8,30 sati)

ŠIBENIK - Sjednica festivalskog vijeća Međunarodnog dječjeg festivala (MDF) na kojoj će biti utvrđeno koliko je prijava pristiglo na natječaj za scenski program ovogodišnjeg 47. MDF-a. Članovi vijeća upoznat će se i s prijavama za inozemni program Festivala, koji ćže se održati od 23. lipnja do 7. srpnja 2007. (Šibensko kazalište, ulica Kralja Zvonimira, 10 sati)

Nedjelja, 28. siječnja

-----------------------------

Nema najavljenih događaja

Ponedjeljak, 29 siječnja

--------------------------------

ZAGREB - Predsjednik Republike Stjepan Mesić gostovat će u emisiji Hrvatskog radija "S Predsjednikom uz kavu" (u 15,30 sati)

OSIJEK - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks nazočit će svečanosti u prigodi otvaranja rondela s bistama nobelovcima Lavoslavu Leopoldu Ružički, povodom 120. obljetnice njegovog rođenja, i Vladimiru Prelogu, povodom 100. obljetnice njegova rođenja. Predsjednik Sabora će se kratkim govorom obratiti nazočnima (aula Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, u 12 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare nakon sjednice Nacionalnog vijeća za kulturu (Ministarstvo kulture, Runjaninova 2 u 13 sati)

ZAGREB - Sjednica programskog vijeća HRT-a (HRT u 10 sati)

ZAGREB - Državni zavod za nuklearnu sigurnost potpisat će sporazum o suradnji sa Državnim hidrometeorološkim zavodom. Sporazum se potpisuje radi suradnje tih tijela u provođenju mjera u području pripravnosti za slučaj nuklearne nesreće te odgovarajućih meteoroloških i hidroloških poslova (Državni zavod za nuklearnu sigurnost, Frankopanska 11 u 12 sati)

ZAGREB - Okruglim stolom o temi "Podrška žrtvama kaznenih djela", koji će otvoriti ministrica pravosuđa Ana Lovrin, završava Projekt podrške i pomoći u razvoju policije u zajednici i partnerstva, čiji dio se odnosi na postupanje prema žrtvama nasilja i rehabilitaciju maloljetnih počinitelja kaznenih. Projekt je rezulatat suradnje Hrvatske i Velike Britanije, a počeo je 14. ožujka 2005. potpisivanjem pisma namjere između ministara unutarnjih poslova, ministrice pravosuđa, Glavnog državnog odvjetnika i veleposlanstva Velike Britanije (Novinarski dom u 11 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare Mreže nevladinih udruga za borbu protiv korupcije BURA na kojoj će biti predstavljeni preliminarni rezultati istraživanja stanja korupcije u Hrvatskoj i zadovoljstva građana radom javnih institucija (Informacijski centar EU, Trg žrtava fašizma 6 u 10,30 sati)

ZAGREB - Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva i Delegacija Europske komisije u Hrvatskoj predstavit će rezultate projekata koji su sufinancirani u okviru CARDS-a 2002. Riječ je o proketima pružanja usluga neprofitnog sektora u zaštiti zdravlja, socijalnoj skrbi, izvaninstitucionalnom obrazovanju i zaštiti obitelji (Muzej Mimara, Rooseveltov trg 4 u 11 sati)

SISAK - Predstavljanje projekta "Poticanje energetske učinkovitosti u Hrvatskoj", koji u sklopu energetskog programa hrvatske Vlade provodi Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva u suradnji s Programom za razvoj Ujedinjenih naroda (UNDP). Predstavljanju će nazočit ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Branko Vukelić (Hotel Panonija u 11 sati)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙