FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sajam "Hotel&Gastroteh" od 21. do 24. veljače na ZV-u

ZAGREB, 24. siječnja 2007. (Hina) - Na Zagrebačkom velesajmu (ZV) od 21. do 24. veljače održat će se međunarodni sajam gastronomije, hotelsko-ugostiteljske opreme i cateringa "Hotel&Gastroteh".
ZAGREB, 24. siječnja 2007. (Hina) - Na Zagrebačkom velesajmu (ZV) od 21. do 24. veljače održat će se međunarodni sajam gastronomije, hotelsko-ugostiteljske opreme i cateringa "Hotel&Gastroteh".

Istovremeno sa sajmom Hotel&Gastroteh održava se i sajam Sport i nautika, vodeći poslovni i marketinški događaj nautičke branše u Hrvatskoj i zemljama jugoistočne Europe.

Sajam "Hotel&Gastroteh" namijenjen je prvenstveno poslovnoj publici i u funkciji je pripreme turističke sezone, najavili su s ZV-a.

Sajam je mjesto susreta ponude i potražnje ovog sektora uz prezentaciju najnovijih proizvoda i tehnologija pripreme hrane u ugostiteljstvu.

Na sajmu će biti predstavljena hotelska i ugostiteljska oprema, namještaj i sustavi za hotele, restorane i barove, kao i gastro-program prehrambenih proizvoda.

Sajam "Hotel&Gastroteh" ima za cilj okupiti izlagače, proizvođače i distributere hotelsko-ugostiteljske opreme i prehrambenih proizvoda, (gastro pakiranja), koja su namijenjena za potrošnju kroz hotelijerstvo, restoraterstvo, odnosno, ugostiteljstvo i turizam, a s druge strane, poslovnu publiku i to ne samo iz Hrvatske, nego i iz zemalja jugoistočne Europe.

Tijekom trajanja sajma bit će održano niz seminara, radionica i stručnih skupova kao što je seminar nacionalne Udruge malih i obiteljskih hotela, zatim 5. velesajamski kup kuhara u suradnji sa Udruženjem ugostitelja Grada Zagreba te 2. pizza show natjecanje pizzaiola iz 30-ak naših najboljih pizzeria.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙