FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja OSV Hrvatska za utorak, 23. siječnja

ZAGREB, 22. siječnja 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za utorak, 23. siječnja.
ZAGREB, 22. siječnja 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za utorak, 23. siječnja.

ZAGREB - Uoči 24. sjednice Hrvatskog sabora zasjedat će saborski odbori: Odbor za ustav, Poslovnik i politički sustav (dvorana A. Starčevića u 10 sati), Odbor za prostorno uređenje i zaštitu okoliša (dvorana I. Mažuranića u 10,30 sati), Odbor za ljudska prava i prava nacionalnih manjina (dvorana A. Starčevića u 13 sati), Odbor za zakonodavstvo (Dvorana I. Kukuljevića u 12 sati), Odbor za financije i državni proračun (dvorana S. Radića u 14 sati) , Odbor za obitelj, mladež i sport (dvorana I,. Kukuljevića u 15 sati), Odbor za ravnopravnost spolova (dvorana E. Kvaternika u 15 sati)

PULA - Konferencija za novinare načelnika za odnose s javnošću MUP-a Zlatka Mehuna i načelnika PU istarske Lorisa Kozlevca na kojoj će biti govora o natječaju za zapošljavanje policijskih službenika te o godišnjem izvješću o rezultatima rada PU istarske u 2006. godini (10.00 sati, PU istarska).

DOBRINJ - Na prigodnoj svečanosti u Dobrinju na otoku Krku bit će otvorena nova zgrada osnovne škole u koju je tijekom trogodišnje izgradnje uloženo ukupno 13,6 milijuna kuna. Novac za gradnju škole osigurali su Ministarstvo mora, turizma, prometa i razvitka - Uprava za otoke (5 milijuna kuna), Primorsko-goranska županija i općina Dobrinj (svaka po 4,3 milijuna kuna). Nova škola ima 1400 četvornih metara korisnog prostora - 8 učionica, informatički kabinet, knjižnicu, kuhinju i blagavaonicu te višenamjensku salu. Očekuje se da će svečanosti otvorenja škole nazočiti potpredsjednik Vlade Damir Polančec i državni tajnik za more Branko Bačić ( u 11 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare HSS-a i HSLS-a o usuglašavanju programa dviju stranaka na kojoj će govoriti predsjednik HSS-a Josip Friščić i HSLS-a Đurđa Adlešić te drugi visoki stranački dužnosnici obiju stranaka (HSS, Zvonimirova 17 u 10,30 sati)

RIJEKA - Predsjednica Demokratskog centra Vesna Škare-Ožbolt održat će konferenciju za novinstvo s temom "Zašto je Vesna Škare-Ožbolt kriva za stanje ekonomskih sloboda u RH?" (11 sati, prostorije DC u Rijeci, Žrtava fašizma 2)

ZAGREB - Konferencija za novinare Kluba zastupnika HNS-a na kojoj će njegov predsjednik Dragutin Lesar govoriti o temi "Destrukcija oporbe od strane predsjednika Sabora i Vlade" (dvorana I. Kukuljevića u 11 sati)

ZAGREB - Misija OESS-a i Ministarstvo unutarnjih poslova organiziraju okrugli stol na temu "zločin iz mržnje". Sudionici će razgovarati o o načinima sprječavanja zločina iz mržnje i mogućnostima poboljšanja suradnje između policije i pravosuđa (Policijska škola - Policijska akademija, Avenija Gojka Šuška 1 u 9 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare Republičkog sindikata radnika Hrvatske na temu "sedam posto dionica HT-a ili industrijske akcije" o utvrđivanju kriterija za ponudu dionica pod povoljnijim uvjetima bivšim i sadašnjim radnicima HT-a i HP-a (NHS, Trg francuske republike 9 u 10,30 sati)

SISAK - Belgijska veleposlanica Marie-Johane Roccas posjetit će Hrvatski centar za razminiranje (HCR), a tom će prigodom biti potpisan i Sporazum o donaciji od 150 tisuća eura koje Kraljevina Belgija daje za razminiranje poljoprivrednih površina u naselju Cerić u Općini Nuštar u Vukovarsko-srijemskoj županiji od gotovo 110 tisuća četvornih metara u industrijskoj zoni (HCR u 12,30 sati)

ZAGREB - Otvaranje 47. teološko-pastoralnog tjedna "Kršćanski identitet u suvremenom društvu", (Međubiskupijsko sjemenište, Voćarska 106 u 8,45 sati)

ZAGREB - Predstavljanje knjige Tomislava Ladana Etymologicon (Tumač raznovrsnih pojmova), (Novinarski dom, Perkovčeva 2 u 12 sati)

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

ujutro: MiIka Ćurković

popodne: Neven Leskovar

navečer: Srebrenka Parlov

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙