FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za utorak, 23. siječnja

ZAGREB, 22. siječnja 2007. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za utorak, 23. siječnja.
ZAGREB, 22. siječnja 2007. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za utorak, 23. siječnja.

SKOPJE- Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović putuje u dvodnevni, uzvratni službeni posjet Makedoniji gdje će se sastati s predsjednikom Brankom Crvenkovskim, predsjednikom parlamenta (Sobranje) Ljubišom Georgijevskim, Premijerom Nikolom Gruevskim, zamjenicom premijera za europske integracije i stranu pomoć Gabrijelom Konevskom Trajkovskom te s ministrom vanjskih poslova Aleksandrom Milošoskim.

Prema priopćenju, u središtu službenih razgovora biti će razvoj i unapređenje bilateralnih odnosa između Hrvatske i Makedonije, osobito u kontekstu približavanja i priključenja Europskoj uniji, te regionalna suradnja (do 24. siječnja).

WASHINGTON - Američki predsjednik George W. Bush održat će redoviti godišnji govor o stanju nacije u Kongresu.

MOSKVA - Armenski ministar vanjskih poslova Vardan Oskanyan sastaje se sa svojim azerbajdžanskim kolegom Elmarom Mamediarovom kako bi razgovarali o problemu pokrajine Gorski Karabah.

BEJRUT - Libanonska oporba pozvala je na održavanje općeg štrajka koji bi trebao paralizirati čitavu zemlju, dva dana uoči donatorske konferencije za Libanon koja će se održati u Parizu.

LOS ANGELES - Američka Akademija filmskih znanosti i umjetnosti objavit će popis nominiranih za 79. nagradu Oscar čija će se dodjela održati 25. veljače u Los Angelesu.

DEŽURNI UREDNICI:

Noć: Branka Radman

Prijepodne: Sonja Djerasimović

Poslijepodne: Duška Gerić Koren, Darko Vlahović

Navečer: Domagoj Janković

Telefon: 00385 1 4808 645

Telefax: 00385 1 4808 822

E-mail: vpdesk@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙