FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 18. siječnja 2007.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta
ZAGREB, 18. siječnja 2007.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta

ZAGREB/LOS ANGELES - Holivudska filmska zvijezda, poznata po filmovima "Pod opsadom" i "Patriot", gitaru svira od dvanaeste godine, a dvomjesečnu turneju po gradovima i mjestima Velike Britanije počinje koncertom u Tyne Theatreu u Newcastleu. Pedesetpetogodišnji Seagal svoj je prvi album, na kojemu je i duet sa Steviem Wonderom, snimio 2005. godine. Na turneji će biti predstavljen njegov drugi album, Mojo Priest. "Mislite li da je Steven dobar samo u premlaćivanju negativaca u filmovima, čekajte dok ga ne čujete kako pjeva i svira", rekao je njegov glasnogovornik. Seagal je poznati aktivist za očuvanje okoliša i budist. Na pitanje novinara lista Scotland Today što misli o dolasku britanskog nogometaša Davida Beckhama i njegove supruge Victorije u Hollywood, Seagal je odgovorio: "Tko su oni?"

NEW YORK - Mnogi pacijenti koji se podvrgnu uglavnom rutinskoj operaciji nosa iz zdravstvenih razloga, vrlo često nakon zahvata nisu zadovoljni rezultatima operacije ili izgledom svojeg nosa, pokazuje studija znanstvenika iz Hong Konga. Nakon operacije frakture nosa pacijent bi trebao lakše disati. Postoperativni proces kod djece uglavnom traje sedam dana, a kod odraslih deset, rekao je dr. Terry Hung iz bolnice Prince of Wales u Hong Kongu. Prema njegovoj evidenciji, operacije hrskavice i nazalne kosti ne rezultiraju uvijek adekvatnom korekcijom deformacija prouzročenih frakturama. Honkonški su znanstvenici u istraživanje uključili 62 pacijenta, od kojih je osamnaest ili 29 posto izjavilo da su nezadovoljni izgledom nosa, 13 (oko 21 posto) je nezadovoljno veličinom otvora nazalnih prolaza, dok je 29 posto je izjavilo kako želi još jednu operaciju.

LONDON - Sud u Londonu odlučit će ovaj tjedan je li poker igra u kojoj je presudno znanje ili sreća, ili je možda kombinacija tih dvaju faktora. Od porote je zatraženo da ocijeni koju ulogu igra boginja sreće u toj najpopularnijoj kartaškoj igri na svijetu jer je policija optužila vlasnika jednoga kluba da je ilegalno organizirao partije pokera za novac. Britanski zakon o kockanju određuje da je dozvola potrebna za igre na sreću, ali ne na igre znanja i vještine, poput šaha. Derek Kelly, vlasnik privatnoga kluba Gutshot u središtu Londona optužen je za dva kršenja toga zakona, u prosincu 2004. i siječnju 2005. Kelly je na sudu izjavio da se ne osjeća krivim. Teoretski bi presuda suda u Snaresbrooku mogla imati utjecaja na sve brojnije pokeraške klubove u Britaniji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙