FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za petak, 5. siječnja

ZAGREB, 5. siječnja 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za petak, 5. siječnja.
ZAGREB, 5. siječnja 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za petak, 5. siječnja.

ZAGREB - Premijer Ivo Sanader održat će konferenciju za novinare o aktivnostima hrvatske Vlade u 2007. (zgrada Vlade, Trg sv. Marka 2, u 11 sati).

ZAGREB - Redovita sjednica hrvatske Vlade (zgrada Vlade, Trg sv. Marka 2, u 13 sati).

ZAGREB - Tradicionalni prijem Srpskog narodnog vijeća (SNV) u povodu Božića po julijanskom kalendaru kojemu će nazočiti predsjednici Vlade i Hrvatskog sabora Ivo Sanader i Vladimir Šeks. Pozdravni govor održat će predsjednik SNV-a i saborskog Odbora za međuparlamentarnu suradnju Milorad Pupovac, a obratit će se i predsjednik Sabora Vladimir Šeks (Novinarski dom, Perkovčeva 2, u 12 sati).

ZAGREB - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor potpisat će u ime Vlade Sporazum o zajedničkom uređenju novog prostora Autonomne ženske kuće Zagreb s predstavnikom Grada Zagreba, čime se trajno želi riješiti problem smještaja zlostavljanih žena i djece (Vlada, Markov trg 2, u 12 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Demokratskog centra (DC) na kojoj će predsjednica DC-a i saborska zastupnica Vesna Škare Ožbolt govoriti na temu: "Sunčani Hvar" - afera na početku i na kraju mandata Vlade Ive Sanadera (prostorije DC-a, Ilica 48/I, u 12 sati).

ZAGREB - Misa zadušnica u povodu 25. obljetnice smrti kardinala Franje Šepera koju će zajedno predvoditi zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić i kardinal William Joseph Levada, pročelnik Kongregacije za nauk vjere. Kardinal Levada donosi i posebnu poruku pape Benedikta XVI. koja će biti pročitana tijekom misnoga slavlja (Zagrebačka katedrala, u 18 sati).

Dežurni urednici na Desku OSV Hrvatska:

ujutro - Neven Leskovar

poslijepodne - Vesna Krbot Nejašmić

navečer - Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙