FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Demi Moore: Ashton i ja razmišljamo o vlastitom djetetu

LOS ANGELES , 3. siječnja 2007. (Hina/Reuters) - Romansa između DemiMoore (44) i Ashtona Kutchera (28) kojoj su zlobnici proricali brzupropast, ali je unatoč tomu preživjela dulje od mnogih hollywoodskihbrakova, još uvijek je aktualna, a Demi je za zadnji broj časopisaVanity Fair izjavila kako ona i njezin mladi suprug i daljerazmišljaju o vlastitom djetetu.
LOS ANGELES , 3. siječnja 2007. (Hina/Reuters) - Romansa između Demi Moore (44) i Ashtona Kutchera (28) kojoj su zlobnici proricali brzu propast, ali je unatoč tomu preživjela dulje od mnogih hollywoodskih brakova, još uvijek je aktualna, a Demi je za zadnji broj časopisa Vanity Fair izjavila kako ona i njezin mladi suprug i dalje razmišljaju o vlastitom djetetu.

"Kad ih imate troje, tada četvero ili petero ne predstavlja veliku razliku", rekla je glumica za časopis.

S glumcem i bivšim suprugom Bruceom Willisom od kojega se razvela 2000., Demi ima troje djece u dobi od 18, 15 i 13 godina.

S Kutcherom se upoznala 2003., a nakon dvije godine par se vjenčao. Hollywoodski "promatrači" proricali su im kratku vezu, no ona je, čini se čvršća nego ikad. Demi je za Vanity Fair rekla kako je brak s Kutcherom najbolje što joj se dogodilo u životu.

"Da mi je netko svojevremeno rekao: Upoznat ćeš 25-godišnjaka, koji će ti postati zaručnik i koji će dobro funkcionirati s tvoje troje djece, bila bih mu odgovorila - nemoguće. Mislim da nas je veza oboje iznenadila, posebno njega. Za nas razlika u godinama nije nikad bila prepreka. I njemu i meni čini se da se oduvijek poznajemo". Časopis među ostalim piše kako njezina djeca Kutchera zovu "MOD" - My Other Dad (moj drugi tata).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙