FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TOMČIĆ: PREDSJEDNIŠTVU HSS-A PREDLOŽIT ĆU DA NE KOALIRA S HDZ-OM, ALI DA PODRŽI VLADU KOJU ĆE NAJVJEROJATNIJE SASTAVITI I. SANADER (KRAĆA)

ZAGREB, 1. prosinca (Hina) - Predsjednik HSS-a Zlatko Tomčić danas je najavio kako će Predsjedništvu HSS-a predložiti da na sutrašnjoj sjednici odluči o nesudjelovanju stranke u koalicijskoj vlasti predvođenoj HDZ-om, ali da podrži formiranje manjinske ili većinske Vlade kojoj će mandatar najvjerojatnije biti predsjednik HDZ-a Ivo Sanader.
ZAGREB, 1. prosinca (Hina) - Predsjednik HSS-a Zlatko Tomčić danas je najavio kako će Predsjedništvu HSS-a predložiti da na sutrašnjoj sjednici odluči o nesudjelovanju stranke u koalicijskoj vlasti predvođenoj HDZ-om, ali da podrži formiranje manjinske ili većinske Vlade kojoj će mandatar najvjerojatnije biti predsjednik HDZ-a Ivo Sanader. #L# "Naših deset zastupnika ne daje nam pravo da na bitan način utječemo na politiku nove vlasti", rekao je Tomčić. Dodao je da je o toj odluci izvijestio Ivu Sanadera. Predsjedništvu ću predložiti da ne ulazimo u koalicijsku vlast, ali da podržimo formiranje manjinske ili većinske vlade koju će najvjerojatnije sastavljati Ivo Sanader, rekao je Tomčić. Glasovat ćemo o povjerenju vladi i biti u konstruktivnoj oporbi te glasovati za prijedloge koji su nam po programu prihvatljivi i biti protiv neprihvatljivih, rekao je Tomčić na konferenciji za novinare. (Hina) tr sšh

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙