FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biciklizam: Slovenac Brajkovič novi Armstrongov suvozač

LJUBLJANA, 30. prosinca (Hina/STA) - Mladi slovenski biciklist JanezBrajkovič, svjetski prvak u vožnji na kronometar za vozače do 23godine, novi je suvozač šesterostrukog pobjednika "Tour de Francea"Lancea Armstronga u momčadi Discovery Channel.
LJUBLJANA, 30. prosinca (Hina/STA) - Mladi slovenski biciklist Janez Brajkovič, svjetski prvak u vožnji na kronometar za vozače do 23 godine, novi je suvozač šesterostrukog pobjednika "Tour de Francea" Lancea Armstronga u momčadi Discovery Channel.

Vodstvo Discovery Channela objavilo je kako je Brajkovič postao 28. član njihove momčadi, ali da će za svoj novi klub početi nastupati tek 1. kolovoza sljedeće godine. Prvi dio sezone Brajkovič će provesti u svojoj dosadašnjoj momčadi Krke.

"Želja mi je pomladiti momčad i ovo je korak u tom smjeru. Već duže vrijeme pratim Brajkovičeve rezultate, te se i na testiranjima koja smo obavili u Belgiji pokazao jako dobrim. Imam osjećaj da smo napravili odličan posao", izjavio je sportski direktor Discovery Channela Johan Bruyneel.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙