FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za četvrtak, 30. prosinca

ZAGREB, 30. prosinca 2004. (Hina) - Najava važnijih događaja začetvrtak, 30. prosinca.
ZAGREB, 30. prosinca 2004. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 30. prosinca.

ZAGREB - Konferencija za novinare Državnog izbornog povjerenstva o osnovnim podacima u vezi s predstojećim izborima, na kojoj će predsjednik DIP-a Ivica Crnić uputiti biračima tradicionalni poziv da izađu na birališta (10 sati, Opatička 8).

ZAGREB - Predsjednik Vlade Ivo Sanader uručit će ključeve 12 vatrogasnih vozila čelnicima vatrogastva i vatrogasnim zapovjednicima. Vatrogasna vozila će biti raspoređena u profesionalne vatrogasne postrojbe u Osijeku, Đurđevcu, Zagrebu, Ogulinu, Drnišu, Zadru, Podstrani, Starom Gradu na Hvaru i Splitu (13 sati, Učilišta vatrogastva i civilne zaštite, Ksaver 107).

ZAGREB - Konferencija za novinare SDP-a na kojoj će predsjednik stranke Ivica Račan i član izvršnog odbora stranke Damir Gašparović govoriti o gospodarskim i socijalnim pokazateljima na kraju 2004. (11 sati, Iblerov trg 9).

RIJEKA - Konferencija za novinare Udruge Eko Kvarnera na kojoj će biti riječi o ekološkim incidentima koje je uzrokovalo napuknuće naftovoda JANAF-a i INE te o stanju JANAF-ova cjevovoda. Članovi Eko Kvarnera predstavit će odgovore na tri pitanja o ekologiji koja su uputili predsjedničkim kandidatima (12 sati, Kružna 6).

ZAGREB - Predsjednička kandidatkinja Đurđa Adlešić razgovarat će s građanima te im dijeliti krafne i kuhano vino, (od 12 do 13 sati, Trg bana Jelačića).

SPLIT - Predsjednička kandidatkinja Jadranka Kosor održat će predizborni skup (11,30 sati, Prokurative).

ZAGREB - Završna konferencija za novinare predsjedničkog kandidata Stipe Mesića (11 sati, HND, Perkovčeva 2).

OSIJEK/ BELI MANASTIR - Predsjednički kandidat Boris Mikšić u Belom Manastiru postavit će kamen temeljac za tvornicu biorazgradive plastike. U Osijeku će održati konferenciju za novinare (u 12 sati, u hotelu "Central)

ZAGREB - Konferencija za novinare predsjedničkog kandidata Ivića Pašalića u povodu HTV-ove zabrane emitiranje promidžbenoga spota na kojoj će biti prikazan sporni spot, (10 sati, Kneza Mislava 11/II).

ZAGREB - Konferencija za novinare predsjedničkog kandidata Tomislava Petraka (10 sati, tramvaj br. 17, okretište Prečko).

ZAGREB - Konferencija za novinare predsjedničkog kandidata Miroslava Rajha na kojoj će izvijestiti o rezultatima potpisivanja Povelje za prava mladih od strane predsjedničkih kandidata (10 sati, hotel Dora, Trnjanska 11e).

ZAGREB - Konferencija za novinare predsjedničkog kandidata Ljube Ćesića Rojsa u vezi medijskih napisa o njegovom, kako se navodi u pozivu, mogućem uhićenju po nalogu Državnoga odvjetništva, odnosno Vlade RH i Haške tužiteljice Carle del Ponte (12 sati, Trg Petra Preradovića).

ZAGREB - Filharmonijski bal Zagrebačke filharmonije (20,30 sati, KD V. Lisinski).

Dežurni urednici:

prijepodne: Dubravka Dadić

poslijepodne: Srebrenka Parlov

navečer: Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/4808-600

telefaks: 01/4808-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙