FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za srijedu, 29. prosinca

ZAGREB, 28. prosinca 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasrijedu, 29. prosinca.
ZAGREB, 28. prosinca 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 29. prosinca.

ZAGREB - Redovita sjednica Vlade RH (12 sati, zgrada Vlade RH, Trg Sv. Marka 2).

ZADAR - Predizborni skup predsjedničkog kandidata Ljube Ćesića Rojsa (20 sati, dvorana kina Pobjeda, Kraljskog Dalmatina 1/A). Prije toga Ćesić Rojs posjetit će Šibenik, Škabrnju i Bibinje.

OSIJEK/VINKOVCI - Predsjednički kandidat Stjepan Mesić susrest će se s građanima u Osijeku, na Trgu Marina Držića, a potom će dati izjavu za medije (12 sati hotel Central). Nakon toga Mesić će se susresti s građanima u Vinkovcima, u hotelu Slavonija te dati izjavu ze medije (16 sati, hotel Slavonija). Predsjednički kandidat Mesić posjetit će i Slatinu, Donji Miholjac, Županju i Đakovo.

SISAK - Neovisni predsjednički kandidat s potporom Hrvatske stranke prava Slaven Letica posjetit će Valjaonicu cijevi d.o.o. u Sisku i govoriti o temi: "Socijalne, ljudske, sindikalne i gospodarske posljedice krize sisačke željezare i vizija njezina razvoja u razdoblju 2005.-2010." (12 sati, Božidara Adžije 19).

VELIKO TRGOVIŠĆE/ VARAŽDIN - Predsjednička kandidatkinja Jadranka Kosor posjetit će rodnu kuću Franje Tuđmana u Velikom Trgovišću i družiti se s građanima (9,40 sati). Potom će posjetiti Varaždin, gdje će prošetati od Trga slobode, Gundulićevom ulicom do Trga kralja Tomislava i družiti se s građanima u kavani Korzo (14,30 sati). Tijekom dana predsjednička kandidatkinja Kosor posjetit će i Pregradu, Krapinu, Zlatar, Bednju, Ivanec, Turčin i Čakovec.

MIKLUŠEVCI (kod VINKOVACA)- Predizborni skup Hrvatske pučke stranke (HPS) koji će predvoditi predsjednički kandidat Tomislav Petrak, (16 sati, Dom kulture).

ZAGREB - Osvrt predsjedničkog kandidata dr. Ante Kovačevića na predsjedničku kandidaturu kao i njegova poruka biračima (12 sati, prostorije HKDU, Tkalčićeva 4/I). Navečer će Kovačević održati tribinu u Županji.

ZAGREB - Skup Hrvatske stranke mladih (HSM) i predsjedničkog kandidata Miroslava Rajha (12, Trg sv. Marka).

KARLOVAC - Predsjednički kandidat Boris Mikšić posjetit će Karlovac i Karlovačku županiju, a na tiskovnoj konferenciji objasnit će razloge otkazivanja središnjeg predizbornog skupa koji se trebao održati 28. prosinca (12 sati, restoran Zrinski, Vladka Mačeka 30).

SINJ - Tiskovna konferencija predsjedničkog kandidata Mladena Kešera Keša (15,30 sati, hotel Alkar).

ZAGREB - Tiskovna konferencija ministrice zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Marine Matulović Dropulić i direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Vinka Mladinea, u povodu dodjele financijskih sredstava Fonda jedinicama lokalne i područne samouprave za sanaciju odlagališta komunalnog otpada (10,30 sati, Ministarstvo zaštite okoliša, Ulica Republike Austrije).

ZAGREB - Tiskovna konferencija na kojoj će govoriti predsjednik HSLS-a Ivan Čehok, predsjednik Zagorske demokratske stranke Stanko Belina i potpredsjednik Hrvatskih socijal-demokrata Mirko Pačarek (11,30 sati, prostorije HSLS-a, Zrinjevac 17/I).

MAKARSKA - Otvaranje radova na tunelu sv. Ilija kroz Biokovo (12 sati, sjeverni portal tunela).

ZAGREB - Redovita skupština Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti (HAZU), na kojoj će biti izloženi planovi rada za 2005. godinu (11 sati, Zrinski trg 11).

ZAGREB - Svečana dodjela nagrade Hrvatske glazbene mladeži "Ivo Vuljević" mladim glazbenicima za 2004. godinu (11 sati, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, trg Stjepana Radića 4). U povodu Dana dvorane Lisinski održat će se Opera gala, u izvođenju Simfonijskog orkestra Hrvatske radiotelevizije (19,30 sati).

ZAGREB - Svečano otkrivanje spomenika Miroslavu Krleži na Dubravkinom putu, u podnožju Krležinog gvozda (15 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Dubravka Dadić

poslijepodne: Srebrenka Parlov

navečer: Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/4808-600

telefaks: 01/4808-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙