FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gimnastičar Robert Seligman ostaje u Hrvatskoj?

ZAGREB, 27. prosinca (Hina) - "Gotovo sam siguran da su u slučajumladog i perspektivnog gimnastičara Roberta Seligmana (18) nećeponoviti slučaj s plivačicom Mirnom Jukić," rekao je danas v.d.glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Josip Čop.
ZAGREB, 27. prosinca (Hina) - "Gotovo sam siguran da su u slučaju mladog i perspektivnog gimnastičara Roberta Seligmana (18) neće ponoviti slučaj s plivačicom Mirnom Jukić," rekao je danas v.d. glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Josip Čop.

Čop je poslije razgovara s Robertom Seligmanom, njegovim trenerom Nenadom Solarom i predsjednikom Gimnastičkog kluba Osijek Ivanom Škorom, izjavio da se nazire rješenje "slučaja Seligman", ali i da o mogućim varijantama rješenja najprije mora razgovarati s predsjednikom HOO-a Zlatkom Matešom i članovima Vijeća HOO-a.

"Nas nema milijardu i pol kao Kineza, nego tek nešto više od 4 milijuna i kada se pojavi jedan ovakav sportski dragulj, kojeg, istina, još treba puno brusiti, onda moramo svi biti jedinstveni i napraviti sve da tako naderenom sportašu stvorimo optimalne uvjete za rad i napredak," dodao je Čop, napominjući da u rješenju ovog slučaja HOO neće niti u jednoj varijanti zaobići Hrvatski gimnastičarski savez.

Naime, zbog neadekvatnog tretmana u matičnom klubu, gradu Osijeku, ali i Hrvatskom gimnastičkom savezu jedan od najperspektivnijih hrvatskih gimnastičara Robert Seligman najavio je mogućnost prelaska u neku drugu državu. Sportska javnost upoznala je potencijal mladog Osječanina kada je na Svjetskom kupu u Parizu prije dvije godine osvojio bodove.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙