FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kazna za zločestu djecu: božićni pokloni na dražbu

HOUSTON, 25. prosinca 2004. (Hina/dpa) - Trojica zločeste braće izTeksasa ostat će ove godine bez božićnih darova koje će njihov otac,sit njihova lošeg ponašanja, prodati na aukciji putem internetstranice Ebay, piše u petak dnevnik Houston Chronicle.
HOUSTON, 25. prosinca 2004. (Hina/dpa) - Trojica zločeste braće iz Teksasa ostat će ove godine bez božićnih darova koje će njihov otac, sit njihova lošeg ponašanja, prodati na aukciji putem internet stranice Ebay, piše u petak dnevnik Houston Chronicle.

Ozlojeđeni otac, informatički stručnjak iz Pasadene u Teksasu napisao je u poruci da njegovi sinovi (u dobi od 9, 11 i 15 godina) ne zaslužuju darove jer su bili zločesti.

"Djed Božićnjak će ove godine zaobići našu kuću", poručio je 41-godišnji otac u poruci uz oglas da prodaje tri Nintendo sustava s igricama.

"Tri dječaka koja ne zavređuju poklone prešla su granicu. Danas smo sjeli i pokazali im ono što NEĆE dobiti za Božić ove godine", ustvrdio je ljutiti tata.

Dječaci su bili "normalno zbilja dobra djeca" no otišli su predaleko jer su se u jednome danu tukli, psovali jedan drugoga i pokazivali prostačke geste rekao je otac pojasnivši da su svađe počele još prije dva tjedna ali poduzete disciplinske mjere dosad nisu 'upalile'.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙