FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za četvrtak, 23. prosinca

ZAGREB, 23. prosinca 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje začetvrtak, 23. prosinca.
ZAGREB, 23. prosinca 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 23. prosinca.

ZAGREB - Redovita sjednica Vlade (zgrada Vlade, Trg sv. Marka 2 u 9,30 sati).

ZAGREB - Predsjednik saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Ivan Jarnjak dat će medijima izjavu u povodu predstojeće Međunarodne konferencije o izgradnji sustavnog pristupa borbi protiv terorizma, koja se pod pokroviteljstvom Odbora održava 7. i 8. veljače iduće godine (zgrada Hrvatskog sabora, Trg sv. Marka 6 u 10 sati).

ZAGREB - Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Jadranka Kosor održat će konferenciju za novinare o tijeku u financiranju predizborne kampanje (Središnjica HDZ-a, Trg žrtava fašizma, u 13 sati). Veliki predizborni skup održat će na Zagrebačkom velesajmu (dvorana Globus u 18 sati), a prije toga Jadranka Kosor družit će se s građanima na Trgu bana Jelačića i u Samoboru. Također će posjetiti Trešnjevački plac, Črnomerec, Dubravu i Ravnice te s građanima popiti kavu u gradskoj kavani.

ZAGREB - Predsjednički kandidat Hrvatskog bloka Ivić Pašalić održat će konferenciju za novinare u povodu završetka svoje predizborne kampanje (Ulica kneza Mislava 11 u 11 sati).

ZADAR - Neovisni predsjednički kandidat s potporom HSP-a Slaven Letica održat će konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o zaštiti ljudskog dostojanstva i borbi protiv korupcije, predsjedničkom programu za probleme mora, otoka i priobalja, te o haškom osumnjičeniku generalu Anti Gotovini i Haškom sudu (Prostorije HSP-a, Kraljskog Dalmatina 2 u 12 sati).

RIJEKA - Neovisni predsjednički kandidat Ljubo Ćesić Rojs održat će predizborni skup u Rijeci (zgrada Euroherca, Riva 8 u 19 sati). Ćesić Rojs će prije toga posjetiti i Karlovac.

ZAGREB/SISAK - Predsjednički kandidat osam stranaka (SDP, HNS, HSS, IDS, Libra, LS, PGS, SDA Hrvatske) Stjepan Mesić u Zagrebu će održati konferenciju za novinare (Hrvatski novinarski dom, Perkovčeva 2 u 11 sati). Nakon toga Mesić će se u Sisku susresti s građanima, i predstavnicima Udruge slijepih, a dat će i izjavu za medije (hotel Panonija u 18 sati). Mesić će tijekom dana još posjetiti Kutinu, Voloder, Mošćenicu i Petrinju,

PULA - Predsjednička kandidatkinja HSLS-a Đurđa Adlešić će u Puli održati konferenciju za novinare (pizzeria Jupiter u 12,30 sati) nakon čega će se družiti s građanima.

ZAGREB - Pravobraniteljica za djecu Ljubica Matijević Vrsaljko i predstavnici MUP-a održat će zajedničku konferenciju za novinare u povodu nadolazećih blagdana s obzirom da je u tom razdoblju ranjavanje djece najčeće posljedica uporabe pirotehničkih sredstava (Ravnateljstvo policije, Ilica 335 u 9,30 sati).

ZAGREB - Ravnatelj Opće bolnice "Sveti Duh" Dalibor Krpan sazvao je konferenciju za novinare u povodu "napada" na Upravu i djelatnike te bolnice od strane pročelnika Gradskog ureda za zdravstvo i socijalnu skrb Zvonimira Šostara (Sveti Duh 64 u 12 sati).

Šostar je na sjednici zagrebačke Gradske skupštine rekao da je zatražio razrješenje Upravnog vijeća te bolnice zbog "alarmantnog financijskog stanja s prijetećim ovrhama i najavama prekida isporuke lijekova, što dovodi u pitanje normalno funkcioniranje bolnice", za što smatra odgovornim ravnatelja Dalibora Krpana.

ZAGREB - Katoličke udruge održat će konferenciju za novinare u povodu učestalih medijskih napisa o povezanosti predsjedničkih izbora i inicijative katoličkih laičkih udruga vezane uz projekt Družba Adria (Tribina grada Zagreba, Kaptol 27 u 11 sati).

ZAGREB - Hrvatski Telekom potpisuje donatorske ugovora za projekte očuvanja hrvatske kulturne baštine koji će biti realizirani u idućoj godini (Palača Babočaj Gvozdanović, Visoka 8 u 11 sati).

ZAGREB - Otvaranje izložbe Miroslava Šuteja "Prekrivene oči" (Umjetnički paviljon, Tomislavov trg 22 u 19 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne - Srebrenka Parlov

poslijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙