FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za srijedu, 22. prosinca

ZAGREB, 21. prosinca 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasrijedu, 22. prosinca.
ZAGREB, 21. prosinca 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 22. prosinca.

ZAGREB - Predsjednički kandidat Boris Mikšić održat će konferenciju za novinare o financiranju svoje kampanje (hotel Sheraton u 12,30 sati).

ZAGREB - Predsjednički kandidat Anto Kovačević predstavit će svoj program (prostorije HKDU-a, Tkalčićeva 4 u 11 sati).

ZADAR - Predsjednički kandidat Stjepan Mesić prošetati će se gradom i obratiti se građanima na Narodnom trgu (u 11,15 sati). Nakon toga medijima će dati izjave (u 11,30 sati). Mesić će tijekom dana posjetiti još Šibenik i Otočac.

VARAŽDIN - Predsjednički kandidat Ljubo Ćesić Rojs susrest će se s građanima u Varaždinu (središte grada u 14 sati). U sklopu svoje kampanje tijekom dana posjetit će i Ludbreg.

PULA/RIJEKA - Predsjednička kandidatkinja Jadranka Kosor održat će predizborni skup u Rijeci (u 19 sati). Prije toga posjetit će Labin, Pulu, Umag, Pazin i Žminj.

ZAGREB - Predsjednički kandidat Ivić Pašalić održat će završni predizborni skup (Boćarski dom, Prisavlje 2 u 18 sati).

ZAGREB - Ministrica pravosuđa Vesna Škare-Ožbolt održat će konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o suradnji njezina Ministarstva s medijima tijekom 2004. i prijedlogu zakona o sudovima (zgrada Ministarstva, Republike Austrije 14 u 10 sati).

ZAGREB - Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac održat će konferenciju za novinare na kojoj će se osvrnuti na postignuća u prvih godinu dana svoga mandata, te iznijeti planove Ministarstva za iduću godinu (zgrada Ministarstva, Trg hrvatskih velikana u 11 sati).

ZAGREB - Hrvatska seljačka stranka (HSS) u povodu 100. godišnjice osnutka priređuje središnju proslavu na kojoj se očekuje oko tri i pol tisuće gostiju, među kojima i predsjednik Republike (Dom sportova u 17,30 sati).

ZAGREB - Hrvatski lovački savez održat će konferenciju za novinare vezano uz uginuća bjeloglavih supova na otoku Rabu na kojoj će, kako je najavljno, iznijeti nove detalje o tom slučaju (prostorije Saveza, Nazorova 63 u 11 sati).

RIJEKA - Konferencija za novinstvo u povodu masakra bjelogalvih supova na Rabu. Govorit će predsjednik ekološke udruge "Eko centar Caput Insulae" Goran Sušić i predstavanici Riječkog ekološkog pokreta i rječke Lige za oslobođenje životinje i prirode iz Rijeke (11 sti, MMC klub, Palach)

ZAGREB - Ministar kulture Božo Biškupić uručit će voditelju Dramskog studija slijepih Vojinu Periću odlikovanje Reda Danice hrvatske s likom Marka Marulića, a za osobite zasluge za kulturu (prostorije Dramskog studija slijepih, Šenoina 32 u 9,30 sati). Biškupić će nakon uručenja odlikovanja u Dramskom kazalištu slijepih na uporabu predati kombi vozilo koje će korisiti glumci za prijevoz na gostovanja.

Dežurni urednici:

prijepodne - Srebrenka Parlov

poslijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙