FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sacchi u Realu zadužen za igračka pojačanja

MADRID, 20. prosinca 2004. (Hina/DPA) - Bivši talijanski nogometniizbornik Arrigo Sacchi završio je pregovore s Real Madridom opreuzimanju funkcije glavnog menadžera i utorak bi službeno trebaopreuzeti dužnost.
MADRID, 20. prosinca 2004. (Hina/DPA) - Bivši talijanski nogometni izbornik Arrigo Sacchi završio je pregovore s Real Madridom o preuzimanju funkcije glavnog menadžera i utorak bi službeno trebao preuzeti dužnost.

Sacchi na toj funkciji nasljeđuje Jorgea Valdana, koji je odstupio u svibnju ove godine. Talijanski stručnjak bit će zadužen za igračka pojačanja, a račune će morati polagati sportskom direktoru Reala Emiliju Butraguenu. Najvažniji zadatak bit će mu pronaći igrače koji će naslijediti "galacticose", odnosno Ronalda, Luisa Figa, Davida Beckhama, Roberta Carlosa i Zinedina Zidana.

Sacchi je s talijanskom reprezentacijom bio viceprvak svijeta 1994. No, njegovim najvažnijim djelom smatra se stvaranja legendarne momčadi AC Milana, koja je "harala" Europom krajem 80-tih i početkom 90-tih. U Španjolskoj je radio jednu sezonu, 1998/1999. bio je trener Atletico Madrida. Posljednju nogometnu funkciju obavljao je u Parmi, gdje je do svibnja 2003. bio tehnički direktor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙