FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Završile vukovarske adventske svečanosti

VUKOVAR,19. prosinca(HINA) - Paljenjem četvrte svijeće na adventskomvijencu u Župnoj crkvi sv. Filipa i Jakova u Vukovaru je danaszavršila kulturna manifestacija "Vukovarske adventske svečanosti" kojaje ove godina bila posvećena obnovi Vukovara, posebice spomeničkebaštine.
VUKOVAR,19. prosinca(HINA) - Paljenjem četvrte svijeće na adventskom vijencu u Župnoj crkvi sv. Filipa i Jakova u Vukovaru je danas završila kulturna manifestacija "Vukovarske adventske svečanosti" koja je ove godina bila posvećena obnovi Vukovara, posebice spomeničke baštine.

Četvrtu svijeću na adventskom vijencu zapalili su članovi Hrvatskog veslačkog kluba Vukovar koji su osvojili zlatne medalje na Otvorenom prvenstvu Zagreba i prvenstvu Hrvatsku.

Nakon paljenja svijeće na adventskom vijencu, u Župnoj crkvi sv. Filipa i Jakova održan je božićni koncert "Tiha noć u Vukovaru" Tamburaškog orkestra HRT-a koji je, pod ravnanjem maestra Siniše Lepoloda i uz sudjelovanje brojnih solista i tamburaških sastava, izveo neke od najljepših božićnih pjesama.

"Vukovarske adventske svečanosti" održavaju se već šest godina u organizaciji Gradskog muzeja Vukovar i Franjevačkog samostana Vukovar.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙