FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 20. prosinca

ZAGREB, 19. prosinca 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zaponedjeljak, 20. prosinca.
ZAGREB, 19. prosinca 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 20. prosinca.

SLAVONSKI BROD - Predsjednički kandidat dr. Anto Kovačević održat će predizborni skup u Kino dvorani Hrvatskog doma (Ulica Matije Mesića 11, 18,30 sati).

MAKARSKA - Predsjednička kandidatkinja Jadranka Kosor za boravka u Makarskoj obići će grad i družiti se s građanima te otvoriti fontanu 156. brigade (16,30 sati).

- Predsjednička kandidatkinja Jadranka Kosor posjetit će i Mostar gdje će se susresti s predstavnicima Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine (HDZ BiH), posjetiti Sveučilište u Mostaru te Bolnicu Mostar, a održat će i konferenciju za novinare (od 9,45 do 12 sati).

KRAPINA - Predsjednički kandidat Stjepan Mesić će se, za boravka u Krapinsko-zagorskoj županiji, susresti s građanima Krapine na Trgu Ljudevita Gaja (14,45 sati), a nakon toga dat će izjavu medijima (Trg Ljudevita Gaja, 15,15 sati).

OSIJEK - Predsjednički kandidat Ljubo Ćesić Rojs održat će predizborni skup u prostorijama Udruge hrvatskih vojnih invalida Domovinskoga rata - HVIDR-e (Vijenac Ivana Meštrovića bb, 19 sati).

SPLIT - Predsjednički kandidat Ivić Pašalić održat će predizborni skup u Kongresnoj dvorani hotela Marjan (18 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare predsjednika Socijaldemokratske partije Hrvatske (SDP) Ivice Račana te zamjenice predsjednika stranke Željke Antunović i potpredsjednice SDP-a Milanke Opačić u sjedištu SDP-a (Iblerov trg 9, 10,30 sati).

SUPETAR - Konstituirajuća sjednica tek utemeljenog Otočnog vijeća za koje je odluku o osnivanju na temelju Zakona o otocima donio ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta. Konstituirajućom sjednicom predsjedat će ministar Kalmeta koji je i predsjednik tog vijeća, a osim njegovih suradnika bit će nazočni i predstavnici Hrvatskog sabora i ministarstava, kao i predstavnici svih jadranskih županija koji su postali članovi tog vijeća. Novinari će o sjednici biti izviješteni u hotelu "Kaktus" u Supetru u 12,30 sati.

Dežurni urednici:

prijepodne - Neven Leskovar

poslijepodne - Vesna Krbot Nejašmić

navečer - Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/ 4808 600

telefaks: 01/ 4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙