FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FAH - NAJAVA FOTOGRAFIJA ZA PETAK, 17. PROSINCA

ZAGREB, 16. prosinca 2004. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak,17. prosinca, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 16. prosinca 2004. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 17. prosinca, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Svečanost u povodu početka predizborne kampanje predsjedničkog kandidata Stjepana Mesića. Osim Mesića govorit će čelnici političkih stranaka i građani koji ga podupiru (Hrvatsko novinarsko društvo, Perkovčeva 2 u 10 sati).

ZAGREB - Tiskovna konferencija Hrvatskoga rukometnog saveza na kojoj će izbornik Lino Červar objaviti popis igrača za Svjetsko prvenstvo u Tunisu (11 sati, prostorije HRS-a, Haulikova 6).

ZAGREB - Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac uručit će nagrade "Ivan Filipović" za 2003. (Palača Dverce, Katarinin trg 6 u 12 sati).

SPLIT - Neovisni predsjednički kandidat Boris Mikšić u Splitu će posjetiti Dom hrvatske vojske i sastat će se s predstavnicima malih stranaka koje podupiru njegovu kandidaturu (Poljud u 9,30 sati). Zatim će posjetiti tvornicu prehrambenih proizvoda SMS (15 sati) i nakon toga gostovati u emisiji "Mirakul" na Dalmatinskoj televiziji (18 sati).

RIJEKA - Svečana sjednica riječkoga Pomorskog fakulteta u povodu 55. obljetnice visokoškolskog obrazovanja u Rijeci. Pomorski fakultet u Rijeci prvo je visokoškolsko učilište na jadranskoj obali i prva pomorska visokoškolska ustanova u Hrvatskoj. Na sjednici će biti predstavljeni novi brojevi časopisa "Pomorstvo" i Pomorski zbornik (Pomorski fakultet, Studentska 2 u 11 sati).

OSIJEK - Predsjednička kandidatkinja Jadranka Kosor posjetit će u sklopu svoje predsjedničke kampanje Osječko-baranjsku županiju. U Osijeku će održati konferenciju za novinare (Lučki prilaz 2 u 11,30 sati), a zatim će se družiti s građanima u središtu grada (prostor pred hotelom "Osijek" od 11,45 do 12,30 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Hrvoje Krstičević

Popodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙