FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA - GOSPODARSTVO - ZA ČETVRTAK, 16. PROSINCA

ZAGREB, 16. prosinca 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje začetvrtak, 16. prosinca.
ZAGREB, 16. prosinca 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 16. prosinca.

ZAGREB - Skupština Hrvatske gospodarske komore (HGK) na svojoj će sjednici razmotriti trendove u hrvatskom gospodarstvu u 2004. godini kao i aktivnosti HGK u pristupanju Hrvatske u članstvo Europske unije. Bit će predstavljena i analiza rezultata ankete o konkurentnosti hrvatskih poduzeća (11 sati, Vijećnica Hrvatske gospodarske komore, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Hrvatska gospodarska komora (HGK) i časopis Privredni vjesnik predstavit će tradicionalnu novogodišnju anketu tog lista "Poslovna očekivanja 2005." (12 sati, Hrvatska gospodarska komora, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Hrvatska agencija za telekomunikacije (HAT) potpisat će s tvrtkama VIPnet i T-Mobile Hrvatska ugovore za koncesije treće generacije mobilne telefonije (UMTS). Potpisivanje ugovora, kako su u srijedu rekli z Agencije, neće biti otvoreno za javnost, nego će po potpisivanju objaviti priopćenje. Koncesije za UMTS tvrtke VIPnet i T-Mobile Hrvatska dobile su na 20 godina odlukom Vijeća Agencije od 18. listopada, a nakon provedenog prvog ovogodišnjeg natječaja na kojemu su te dvije tvrtke jedine zatražile i dobile te koncesije. Za to će svaka tvrtka morati izdvojiti za prvu godinu rada po 132 milijuna kuna.

ZAGREB - Tvrtka za poslovno i financijsko savjetovanje TO ONE i tvrtka Erste Securities Zagreb predstavit će novo, treće izdanje, publikacije "Javna dionička društva". Uz 244 profila sa opisima tvrtki i osnovnim financijskim podacima, novo izdanje donosi i 13 detaljnih analiza ponajboljih dioničkih društava na domaćim burzama (12 sati, Velika dvorana hotela Sheraton, Ulica kneza Borne 2).

VIROVITICA - Predstavnici Uprave šećerane Viro u Virovitici na susretu s novinarima predstavit će poslovne rezultate virovitičke šećerane. Također će govoriti o tržištu šećera u Hrvatskoj i Europskoj uniji (Šećerana Viro, M. Gupca 254 u 10,30 sati).

ZAGREB - Hrvatska tvrtka Merkantile i švicarska tvrtka sia Abrasives Insdustries otvorit će novi pogon za proizvodnju specijalnih brusnih traka na zagrebačkom Žitnjaku. Riječ je o proizvodu koji će se u malim serijama i prema narudžbama proizvoditi za domaću drvo i metalo prerađivačku industriju, brodogradnju, industriju stakla, kao i za sektor obrtničke proizvodnje (11 sati, Mičevečka 7)

Urednica: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙