FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obavijest korisnicima: ispravak vijesti HNA2006 "Hrvatska udruga za oboljele..."

Hrvatska-ispravakObavijest korisnicima: ispravak vijesti HNA2006 "Hrvatska udruga za oboljele..." Hrvatska udruga zaoboljele od HIV-a u subotu će od 10 do 13 sati u knjižari "Znanje" uFrankopanskoj ulici promovirati prodaju božićnih i novogodišnjihčestitki koju su izradila HIV pozitivna hrvatska djeca, od čije ćeprodaje novac ići za pomoć HIV pozitivnim osobama, priopćeno je danasiz udruge.

ZAGREB, 15. prosinca (Hina) -

Molimo korisnike da u vijesti HNA2006 emitiranoj pod naslovom "Hrvatska udruga za oboljele od HIV-a prodaje čestitke za pomoć oboljelima" u zadnjem odlomku isprave naziv Ministarstva tako da umjesto Ministarstvo rada i socijalne skrbi napišu Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi.

Ispravljenu vijest objavljujemo u cijelosti.

ZAGREB, 15. prosinca 2004.(Hina) -

Hrvatska udruga za oboljele od HIV-a u subotu će od 10 do 13 sati u knjižari "Znanje" u Frankopanskoj ulici promovirati prodaju božićnih i novogodišnjih čestitki koju su izradila HIV pozitivna hrvatska djeca, od čije će prodaje novac ići za pomoć HIV pozitivnim osobama, priopćeno je danas iz udruge.

U prodaji će pomoći učenici zagrebačke osnovne škole "A. G. Matoš" zajedno sa svojim roditeljima, a svi zainteresirani moći će dobiti osnovne informacije o HIV/AIDS-u.

Akcija je počela 1. prosinca, na Svjetski dan borbe protiv AIDS-a, a čestitke se po cijeni od 5 kuna mogu kupiti u dvjema knjižarama "Znanja" - u Frankopanskoj ulici i na Trgu bana Jelačića.

Hrvatska udruga za oboljele od HIV-a osnovana je 1999. s ciljem pomoći oboljelima i radi edukacije i prevencije HIV/AIDS-a. Od siječnja ove godine u sklopu udruge otvoren je Centar za testiranje i savjetovanje u kojemu rade psiholog, socijalni radnik, defektolog i koordinator koje podržava Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi.

Uredništvo Hine

(Hina) yaz

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙