FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biometeorološka prognoza za Hrvatsku od 14. do 17. prosinca

ZAGREB, 13. prosinca 2004. (Hina) - Državni hidrometeorološki zavodizvijestio je da se sutra, 14. prosinca, nastavlja razdoblje razmjernopovoljnih biometeoroloških prilika.
ZAGREB, 13. prosinca 2004. (Hina) - Državni hidrometeorološki zavod izvijestio je da se sutra, 14. prosinca, nastavlja razdoblje razmjerno povoljnih biometeoroloških prilika.

Potrebna je odgovarajuća zaštita od hladnoće i magle, osobito kod astmatičara i srčanih bolesnika. Na Jadranu će biometeorološke prilike biti vrlo povoljne, ističe se u Biometeorološkoj prognozi za Hrvatsku od 14. do 17. prosinca.

U srijeda, 15. prosinca, zbog stabilne anticiklone nad Hrvatskom nastavlja se razdoblje razmjerno povoljnih biometeoroloških prilika.

Tmurno vrijeme moglo bi kod nekih ljudi djelovati nepovoljno na raspoloženje, a treba se odgovarajuće zaštititi od hladnoće, osobito astmatičari te vaskularni bolesnici. Na Jadranu će biometeorološke prilike i dalje biti vrlo povoljne.

U četvrtak, 16. prosinca, stabilne anticiklonalne prilike u unutrašnjosti Hrvatske će i dalje uzrokovati razmjerno povoljne biometeorološke prilike, pri čemu treba pripaziti na zaštitu od hladnoće, osobito u jutarnjim satima. Na Jadranu će približavanje ciklone uzrokovati pogoršanje biometeoroloških prilika. Kod meteoropata bi se stoga mogla pojaviti glavobolja i nervoza, a kod reumatičara su mogući bolovi. Poteškoće mogu očekivati i srčani bolesnici te astmaričari.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙