FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Reli: Sarrazin potpisao za Subaru

LONDON, 10. prosinca 2004. (Hina/Reuters) - Bivši test vozač formule 1Francuz Stephane Sarrazin potpisao je jednogodišnji ugovor sa Subaruomi sljedeće sezone vozit će u Svjetskom reli prvenstvu.
LONDON, 10. prosinca 2004. (Hina/Reuters) - Bivši test vozač formule 1 Francuz Stephane Sarrazin potpisao je jednogodišnji ugovor sa Subaruom i sljedeće sezone vozit će u Svjetskom reli prvenstvu.

Sarrazin je pet sezona bio test vozač u formuli 1, a posljednjih godina taj je posao obavljao u Toyoti. Protekle je sezone bio francuski prvak u reliju, a nastupio je i na tri utrke Svjetskog prvenstva. Najbolji rezultat bio mu je četvrto mjesto na Katalonskom reliju.

"Impresionirani smo s onim što je Sarrazin ostvario ove godine. Ako se uzme u obzir da je odvozio tek 11 relija, od čega samo tri u Svjetskom prvenstvu, rezultati koje postiže su fantastični. Mislim da nije pretjerano ako kažem da ima potencijal svjetskog prvaka", izjavio je šef Subaruove momčadi David Lapworth.

Francuskom vozaču momčadski će kolega biti Norvežanin Petter Solberg, koji je sa Subaruom bio svjetski prvak 2003. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙