FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: na A6 zabrane prometa zbog vjetra

ZAGREB, 9. prosinca 2004. (Hina) - Na dionici autoceste A6,Rijeka-Zagreb, od Kikovice do čvora Delnice, vrijedi zabrana prometaza teretna vozila teža od 3,5 tona, vozila s natkrivenim tovarnimprostorom i autobusima, zbog olujnih udara vjetra, izvijestio je HAKpopodne.
ZAGREB, 9. prosinca 2004. (Hina) - Na dionici autoceste A6, Rijeka-Zagreb, od Kikovice do čvora Delnice, vrijedi zabrana prometa za teretna vozila teža od 3,5 tona, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom i autobusima, zbog olujnih udara vjetra, izvijestio je HAK popodne.

Vozače ostalih vozila HAK moli za dodatan oprez zbog jakog vjetra u vožnji na toj dionici, te na dionici autoceste A1,Zagreb-Split, od Maruna preko Maslenice do izlaza Zadar 2. Također, upozoravamo na radove na istoj autocesti u tunelu Kupa u smjeru Zagreba, te na one u vremenu od 23-24 h u tunelu Sv. Rok zbog čega može doći do kraćih zastoja.

Mjestimično mokrih ili samo vlažnih kolnika su ceste u Gorskom kotaru i Slavoniji.

HAK upozorava i na odrone zemlje i kamenja, te oštećenja kolnika Jadranske magistrale kroz Trogir, uzrokovana obilnim kišama posljednjih dana.

Pojačan je promet teretnih vozila na izlazu preko GP Bajakovo, Macelj i povremeno Bregane. Na ostalim graničnim prijelazima nema čekanja na prijelaz granice.

Od 13.40 trajekt na liniji Valbiska-Porozina ne prevozi autobuse i kamione, tako da oni moraju ići preko Krka pa dalje na trajekt Merag-Valbiska. Ostali trajekti plove prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙