FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: Odaziv uglednika na otvaranje Scale nije ispunio očekivanja uprave kazališta

ZAGREB, 8. prosinca 2004. (Hina) - Otvaranje obnovljenog milanskogkazališta Scala proteklo je u karakterističnoj mješavini sjaja visokogdruštva i socijalnih prosvjeda, piše londonski The Guardiana osvečanosti ponovnog otvorenja La Scale primjećujući i kako odzivsvjetskih političara nije bio onakav kakvom se nadala upravakazališta.
ZAGREB, 8. prosinca 2004. (Hina) - Otvaranje obnovljenog milanskog kazališta Scala proteklo je u karakterističnoj mješavini sjaja visokog društva i socijalnih prosvjeda, piše londonski The Guardiana o svečanosti ponovnog otvorenja La Scale primjećujući i kako odziv svjetskih političara nije bio onakav kakvom se nadala uprava kazališta.

List podsjeća da je uprava kazališta na otvorenje pozvala i britansku kraljicu, predsjednika SAD-a George Bush i francuskog predsjednika Jacquesa Chiraca no da je, kako primjećuje list, "umjesto njih dobila norveški kraljevski par i predsjednika Švicarske". Berlusconi je sjedio u počasnoj loži okružen premijerima Hrvatske, Bugarske i Albanije, nastavlja list i nagađa kako su "čelnici država u kojima se više pazi na medije možda bili svjesni da se uskoro očekuje presuda u sudskom procesu Berlusconiju za navodno potkupljivanje sudaca".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙