FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - HRVATSKA - ZA SRIJEDU, 8. PROSINCA

ZAGREB, 7. prosinca 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasrijedu, 8. prosinca.
ZAGREB, 7. prosinca 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 8. prosinca.

ZAGREB - Nastavak 11. sjednice Hrvatskoga sabora (9,30 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6, Velika dvorana).

KOPRIVNICA - Predsjednik Republike Stjepan Mesić posjetit će Koprivnicu. Programom posjeta predviđen je susret s vodstvom tvrtke "Carlsberg Croatia" (14 sati), nakon čega će dati izjavu za medije (14,35 sati). Potom će obići Opću bolnicu "Dr. T. Bardek" i dati izjavu za medije (15,40 sati), a zatim otići ispred zgrade Centra studija (Trg bana Jelačića 6 u 16,20 sati) gdje će razgovarati s maturantima srednjih škola iz Koprivnice.

RIJEKA - Predsjednik Vlade Ivo Sanader sa suradnicima među kojim su i ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac i ministrica europskih integracija Kolinda Grabar Kitarović posjetit će Sveučilište u Rijeci prigodom poptisivanja investicijskog programa za izgradnju sveučilišnog kampusa na Trsatu. Sanader će biti nazočan na svečanoj sjednici Senata Sveučilišta u Rijeci tijekom koje će biti potpisan kreditni aranžman s konzorcijem banaka (12 sati). Potom će Sanader otići na Tehnički fakultet, obići laboratorije i održati govor "Hrvatski put u Europu" (13.15 sati).

VIROVITICA/SLATINA - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sudjelovat će na otvaranju izgradnje zapadne virovitičke obilaznice na državnoj cesti D-5 (11.30 sati) i otvorit će prostorije Centra za socijalnu skrb (Ul. Vladimira Nazora 2, 12.30 sati). Potom će u Slatini uručiti ključeve stana nezaposolenoj hrvatskoj braniteljici i samohranoj majci Snježani Kmet (Ul. Matice hrvatske 6, 13.30 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatskog caritasa u okviru božićne humanitarne akcije Humanitarni koncert u Gavelli i prodaje božićnih drvaca na Tragu bana Jelačića (Tribina Grada Zagreba, Kaptol 27, 11 sati).

PULA - Svečanost dodjele književne nagrade "Kiklop" u sklopu 10. sajma knjiga u Istri. Nagrada u 12 kategorija bit će dodijeljena na brodu Dalmacija (21 sat).

ZAGREB - Konferencija za novinare povodom izložbe "Enigme objekta - kolekcija Nacionalnog muzeja moderne umjetnosti Centra Georges Pompidou" iz Pariza (galerija Klovićevi dvori, 13 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare i predstavljanje izdanja Instituta Pilar iz 2003. i 2004. godine (Europski dom, Jurišićeva 1/I, 10 sati).

ZAGREB - Predstavljanje knjige Hrvatskog instituta za povijest "Ivan Stojković i njegovo doba" (Zlatna dvorana Hrvatskog instituta za povijest, Opatička 10, 12 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne - Milka Ćurković

poslijepodne - Neven Leskovar

navečer - Srebrenka Parlov

telefon: 01/ 4808 600

telefaks: 01/ 4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙