FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Varteks otvorio "Di Caprio M&W" dućan u Ljubljani

ZAGREB, 6. prosinca 2004. (Hina) - Varaždinska tekstilna industrijaVarteks otvorila je prošloga tjedna u Ljubljani "Di Caprio Man&Woman"dućan, objavili su iz te tvrtke.
ZAGREB, 6. prosinca 2004. (Hina) - Varaždinska tekstilna industrija Varteks otvorila je prošloga tjedna u Ljubljani "Di Caprio Man&Woman" dućan, objavili su iz te tvrtke.

Kako su istaknuli, očekuju da će "Di Caprio Man&Woman" postati krovni Varteksov brand koji će steći ugled kako na domaćem tako i na inozemnim tržištima.

Iz Varteksa su podsjetili kako su ove godine krenuli u restrukturiranje firme te je kao krovni brand postavljen "Di Caprio Man&Woman", a pod tim su imenom ove godine otvorena dva dućana, jedan u Zagrebu te jedan u Ljubljani.

Varteks je također u Požegi, Valpovu i Donjem Miholjcu preuredio postojeće dućane iz rasprodajnih cantara u višu kategoriju prodajnih mjesta, a otvoren je i dućan u Splitu modne marke Levis te u Varaždinu s potpuno novim brandom Kenvelo.

Kako su istaknuli u tvrtki, dobro su se pozicionirali u Srbiji u kojoj su otvorena dva Levisova dućan, jedan u Požarevcu i drugi u Beogradu. U Požarevcu je pak otvoren dućan "Varteks".

Do kraja ove godine, kako su istaknuli u Varteksu, ne planiraju otvaranje novih prodajnih mjesta.

U prvih devet mjeseci ove godine Varteks je poslovao s gubitkom od 25,69 milijuna kuna. Ukupni prihodi iznosili su 354,12 milijuna kuna, pri čemu su prihodi od prodaje u zemlji bili 144,5, a od prodaje u inozemstvu 182,71 milijuna kuna. Ukupni rashodi Varteksa u tom su razdoblju iznosili 379,57 milijuna kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙