FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 6. prosinca

ZAGREB, 6. prosinca 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zaponedjeljak, 6. prosinca.
ZAGREB, 6. prosinca 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 6. prosinca.

VIS/SPLIT - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić bit će na svečanoj sjednici povodom Dana Komiže (9 sati), a zatim će se pridružiti ostalim događanjima u Komiži te razgovarati s ribarima. Popodne će biti u Splitu gdje će najprije posjetiti Udrugu "Isus je put" (18,30 sati) i KUD "Jedinstvo" te se susresti s korisnicima i djelatnicima Udruge "Sanus".

ZAGREB - Na sjednici saborskog Odbora za Ustav, Poslovnik i politički sustav bit će riječi o Prijedlogu zakona o državnoj službi, (Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6, dvorana Ante Starčevića- 149, 11 sati).

ZAGREB - Saborski Odbor za zakonodavstvo raspravit će Prijedlog zakon o javnim cestama, Prijedlog zakona o lovstvu, Prijedlog zakona o obveznim odnosima i Prijedlog zakona o državnoj službi te Konačni prijedlog Pomorskog zakonika, (Hrvatski sabor, dvorana Stjepana Radića - 133, 12 sati).

ZAGREB - Sjednica saborskog Odbora za pravosuđe, (Hrvatski sabor, dvorana Janka Draškovića - dv.202, 15 sati).

ZAGREB - Sjednica saborskog Odbora za prostorno uređenje i zaštitu okoliša, (Hrvatski sabor, dvorana Ivana Kukuljevića- Klub zastupnika, 15,30 sati).

ZAGREB - Knjiga Line Červara od "Učke do Olimpa" bit će predstavljena u Hotelu Westin, a tom će događaju nazočiti i hrvatski premijer Ivo Sanader, (Kršnjavoga 1, 11 sati).

ZAGREB - U SDP-u će biti konferencija za novinare na temu "Predpristupni ekonomski programu Vlade RH- ograničenje rasta mirovina i pomicanje dobne granice za mirovinu" o čemu će govoriti potpredsjednica stranke Milanka Opačić te saborski zastupnici Gordana Sobol i Davorko Vidović, (sjedište SDP-a, Iblerov trg 9, 11 sati).

ZAGREB - Predstavljanje knjige Veseljka Koprivice "Sve je bilo meta - operacija Dubrovnik" u izdanju Nakaldničke kuće Kapitol bit će u Novinarskom domu, a knjigu će predstaviti Zdravko Tomac, Ivan Lučić i Dragutin Lučić Luce, (Perkovčeva 2, 12 sati).

ZAGREB - Otvorenje završne izložbe fotografija "Svijet bez granica", (Gliptoteka HAZU, 19 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne: Milka Ćurković

navečer: Neven Leskovar

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙