FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Peruanka izabrana za Miss svijeta 2004.

HAINAN, 4. prosinca 2004. (Hina/Reuters) - Maria Julia Mantilla Garcia,20-godišnja studentica iz Perua, izabrana je u subotu na kineskomotoku Hainanu za Miss svijeta 2004. godine.
HAINAN, 4. prosinca 2004. (Hina/Reuters) - Maria Julia Mantilla Garcia, 20-godišnja studentica iz Perua, izabrana je u subotu na kineskom otoku Hainanu za Miss svijeta 2004. godine.

Prvom pratiljom Miss svijeta postala 18-godišnja Claudia Rodrigez iz Dominikanske Republike, a za drugu pratilju izabrana je Amerikanka Nancy Randall.

Hrvatska predstavnica na tom natjecanju Ivana Žnidarić nije se uspjela plasirati u finale.

"Sada sam prava veleposlanica svijeta i učinit ću sve što mogu kako bih promicala pozitivne stvari", u suzama je rekla Garcia, dodajući kako je njezina pokretačka snaga - njezina obitelj. Rođena je u Trujillu na sjevernoj obali Perua, bavi se triatlonom i petobojem, voli ples i slikanje.

Ovogodišnju Miss svijeta prvi je put izabrala publika, a ne članovi unaprijed određenog žirija. Telefonski, internetom ili SMS porukama mogli su glasovati gledatelji iz cijelog svijeta.

Na 54. natjecanju za Miss svijeta sudjelovalo je 107 djevojaka sa svih konitinenta, a drugu godinu zaredom natjecanje se održalo u mjestu Sanya na kineskom tropskom otoku Hainan.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙