FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 4,30 sati

ZAGREB, 4. prosinca 2004.(Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatskedo 4,30 sati
ZAGREB, 4. prosinca 2004.(Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 4,30 sati

ZAGREB - Predsjednici države i Vlade Stjepan Mesić i Ivo Sanader susreli su se kasno sinoć i dogovorili se za novi sastanak u idućih nekoliko dana, doznaje se nakon toga sastanka zatvorenoga za javnost. Dvojica predsjednika razgovarala su o aktualno-političkoj situaciji, pripremi sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost, te aktualnom slučaju POA, rekao je nakon sastanka Vladin glasnogovornik Ratko Maček u telefonskoj izjavi za Hinu. Nikakve druge pojedinosti o samom sastanku, mjestu održavanja te atmosferi Maček nije želio iznositi.

DUBROVNIK - Dubrovačka gradonačelnica Dubravka Šuica sinoć je u Gradskoj vijećnici primila newyorškog gradonačelnika Michaela Bloomberga, koji je, izrazivši veliko zadovoljstvo posjetom Dubrovniku, kazao kako vjeruje da će idućih godina američki turisti u sve većem broju pohoditi Dubrovnik i Hrvatsku. Nakon susreta newyorški gradonačelnik posjetio je i memorijalnu kuću "Rona Browna", podsjetnik na tragičnu pogibiju američkoga gospodarskog izaslanstva 1996. pokraj Dubrovnika, koju je vodio tadašnji američki ministar gospodarstva Ron Brown.

ZAGREB - Djelatnici Kriminalističkog odsjeka 66. bojne Vojne policije u Zagrebu pronašli su korisnika koji je preko internetskog poslužitelja MORH-a pristupio internetskim stranicama udruge "Iskorak" i poslao prijeteće poruke Dorinu Manzinu te su podnijeli Posebno izvješće općinskom državnom odvjetniku u Zagrebu zbog kažnjiva djela prijetnje, priopćeno je jučer iz MORH-a.

RIJEKA - Talijanska drama riječkog HNK "Ivana pl. Zajca" sinoć je na sceni "Off Zajc", t.j. u bivšem kinu "Kvarner" premijerno izvela komediju "Maraton di New York (Newyorški maraton)" suvremenog talijanskog autora Edoarda Erbe u režiji Neve Rošić. Bruno Nacinovich i Mirko Soldano glume dvojicu maratonaca koji u dijalogu za neprekidna trčanja iskazuju svoja različita mentalna stanja, ovisno o tjelesnom naporu. Edoardo Erba jučer je boravio u Rijeci.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙