FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ODOBRENA DVA NOVA ZATVORENA DMF-A

ZAGREB, 3. prosinca 2004. (Hina) - ODOBRENA DVA NOVA ZATVORENA DMF-A
ZAGREB, 3. prosinca 2004. (Hina) - ODOBRENA DVA NOVA ZATVORENA DMF-A

HINA - Financijski servis

Savjet Agencije za nadzor mirovinskih fondova i osiguranja (Hagene) dao je suglasnost za osnivanje dvaju novih zatvorenih dobrovoljnih mirovinskih fondova (DMF), i to za fondove kojima će pokrovitelji biti tvrtke Ericsson Nikola Tesla te Dalekovod, objavljeno je danas iz Hagene.

Na jučerašnjoj sjednici Savjeta Hagene, Raffeisen mirovinskom društvu za upravljanje dobrovoljnim mirovinskim fondovima dana je suglasnost za osnivanje i upravljanje zatvorenim DMF-om "Ericsson Nikola Tesla".

Allianz ZB društvo za upravljanje dobrovoljnim mirovinskim fondovima, pak, dobilo je suglasnost za osnivanje i upravljanje AZ Dalekovod zatvorenim DMF-om.

Također, Savjet je donio i Pravilnik o sadržaju i obliku izdavanja te rokovima dostavljanja dodatnih informacija o dobrovoljnim mirovinskim fondovima, dano je i odobrenje za autorizaciju Erste DMD - društva s ograničenom odgovornošću za upravljanje DMF-om.

Savjet Hagene je dao i odobrenje Raffeisen mirovinskom osiguravajućem društvu na dobrovoljni program usklađen s jedinstvenim pravilima, navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙